Messi deppar efter förlusten mot Cadiz.

Barcelona förlorade – mot nykomlingen Cádiz.

Nu är de 12 poäng bakom serieledaren Atlético Madrid.

– Jag är väldigt besviken, säger tränaren Ronald Koeman enligt Marca.

Barça hamnade i ett tidigt underläge. Cádiz tog ledningen i den nionde då Alvaro Gimenez rakade in ett av sina enklare mål i karriären, efter en tilltrasslad hörna.

Det dröjde till den andra halvleken innan Barça kvitterade med ett inspel från vänsterbacken Jordi Alba som styrdes in i mål av hemmaförsvaret.

Då verkade festen vara över för nykomlingen.

Men icke.

Stort misstag

I den 63:e minuten bjöd katalanerna tillbaka ledningen efter ett stort kommunikationsmisstag mellan mittbacken Clément Lenglet och målvakten Marc-André ter Stegen. Cádiz Álvaro Negredo, som nyss hade blivit inbytt, rullade enkelt in 2–1 (slutresultatet) med sin första bolltouch.

– Den här förlusten är svår att förklara. Det är ofattbart att vi bjuder på ett sådant misstag. Spelarna är inte tillräckligt fokuserade. Attityden är för dålig – och då syftar jag inte enbart på backarna, säger tränaren Ronald Koeman.

Tufft läge

Efter tio omgångar ligger Barça på sjunde plats i tabellen, 12 poäng efter serieledaren Atlético Madrid.

– Det är ett stort gap, men det är många matcher kvar, säger Koeman.