Klopps ilska efter jubel från bänken

Publicerad 2020-09-21

Chelseas Andreas Christensen fick se det röda kortet i matchen mot Liverpool i går.

Då hördes applåder och jubel från Liverpools bänk, vilket Jürgen Klopp inte uppskattade.

– Är ni galna? Vi gör aldrig så, okej?, hörs tränaren skrika i sändningen.

Liverpool FC

Christensen drog ner Sadio Mané strax utanför Chelseas straffområde i 43:e minuten. Först resulterade det i ett gult kort men efter VAR-granskning tilldelades dansken istället ett rött kort och fick lämna planen.

När domare Paul Tierney kommer tillbaka ut på plan efter granskningen och höjer det röda kortet, hörs glada tillrop från Liverpools bänk. Klopp får en fråga om det efter matchen och säger att det inte kom från en avbytare, utan från någon annan i staben.

– Jag har redan sagt till dem vad jag tycker om det beteendet, säger han till Liverpool Echo.

Tvåmålsskytt

Liverpool utnyttjade att Chelsea fick spela med tio man och vann matchen med 2–0. Tidigare nämnda Mané stod för båda målen, under loppet av fyra minuter. Andra målet kom efter en miss från Chelseas målvakt Kepa Arrizabalaga. En svag passning plockades upp av Mané i straffområdet, som använde chansen väl.