Olsson gjorde fyra mål: ”Fotboll är märkligt”

Inte ett mål på de inledande fem omgångarna.

Men i kväll lossnade det för Linus Olsson som stod för fyra (!) fullträffar i Landskronas bortaseger mot Jönköping Södra.

– Fotboll är märkligt, säger han i Discovery.

Linus Olsson har startat i samtliga matcher för Landskrona i superettan, men hade inför bortamatchen mot Jönköping ännu inte spräckt målnollan.

Det gjorde han i kväll – med råge.

Olsson inledde sitt målfyrverkeri genom att kvittera till 1–1 i den 19:e minuten och innan halvtid hade han också hunnit med att kvittera på nytt, till 2–2.

Sedan tog han över showen i andra halvlek.

Första bortasegern

Först gav han Landskrona ledningen med 3–2 i 54:e minuten och en kvart senare sköt han dessutom in sitt fjärde (!) mål för kvällen.

– Roligt att göra mål, väldigt mycket roligare att göra fyra, säger han efteråt i Discovery och fortsätter:

– Fotboll är märkligt ibland. Jag har inte gjort ett enda mål, men släpper det så släpper det rejält.

Landskronas 4–2-seger mot Jönköping var också lagets första på bortaplan den här säsongen och efter en tung säsongsstart har de nu tagit sju poäng på de tre senaste matcherna.

– Det blir bättre och bättre för varje match, det bevisar vi nu, avslutar Olsson.

Linus Olsson firar sitt fjärde mål för kvällen.