Förra helgen bråkade de med varandra.

Den här helgen blev Dani Ceballos och Eddie Nketiah Arsenals frälsare.

– En grym känsla, säger målskytten Nketiah till Sky Sports.

Arsenal FC

Arsenal har fått en flygande start på den nya Premier League-säsongen. Premiärsegern (3–0) mot Fulham följdes under lördagskvällen upp med ny trepoängare.

Men den här gången satt det hårt inne.

Alexandre Lacazette gav visserligen ”The Gunners” ledningen, men efter Michail Antonios kvitteringsmål strax före paus var det West Ham som tog över taktpinnen.

Nketiah hjälte

Arsenal fick inte alls sitt spel att stämma och matchen såg därmed ut att gå mot ett oavgjort resultat. Men i den 85:e minuten klev en oväntad duo fram och frälste. Dani Ceballos spelade fram nyss inbytte Eddie Nketiah, som tryckte in slutresultatet 2–1.

– Jag är verkligen glad över tre poäng, men vi har fortfarande mycket att jobba på, säger Arsenals tränare Mikel Arteta efteråt.

Eddie Nketiah (t.v.) och Dani Ceballos (t.h.).

Bråkade senast

Ceballos och Nketiah skapade rubriker även förra helgen. Detta efter att ha hamnat i bråk med varandra (!) under uppvärmningen inför premiären mot Fulham.

Den här lördagen blev desto mer lyckosam.

– Det är det här jag ska göra: Försöka hjälpa laget och samtidigt utvecklas som spelare. Det är en grym känsla att komma in och avgöra matchen, säger Nketiah efteråt.