Här missar Newcastles Emil Krafth mot Liverpool

Serieledarna illa ute men vann på Anfield

Publicerad 2019-09-14

Liverpool behåller serieledningen efter att ha besegrat Newcastle.

Gästerna hade ett gyllene läge att kvittera när deras svenske ytterback var fri i straffområdet.

Tyvärr gick han på krafth.

Liverpool hade öppnat ligan med fyra raka segrar, men öppnade skakigt hemma mot Newcastle. I sjunde minuten tog Jethro Willems emot bollen på vänsterkanten, vek in i straffområdet och sköt rakt upp i nättaket.

Sadio Mané kvitterade och gav Liverpool ledningen i första halvlek, men gästerna skaffade sig en prima chans att kvittera.

Skrek ut besvikelsen

Ett långt vänsterinlägg nådde den framrusande Emil Krafth i bortre delen av straffområdet. 25-åringen hade möjligen kunnat skjuta direkt, men tog i stället emot bollen.

Och så drog han till på halvvolley. Fyra meter över. Skrek ut sin besvikelse.

Elegant framspelning

Några fler rejäla lägen blev det inte. Kraft byttes ut i minut 66 och strax efteråt klackade Roberto Firmino fram till Mohamed Salah som kutade in med slutresultatet 3–1.

Liverpool är storstilade serieledare medan Newcastle sjunker ner till plats 16 i en haltande tabell.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se