Robin Olsen straffad i debuten

Publicerad 2019-09-01

Robin Olsen gick rakt in från start för Cagliari hemma mot Inter.

Men debuten slutade i förlust efter att Romelu Lukaku överlistat svensken från straffpunkten.

Det var i fredags som det stod klart att Robin Olsens Serie A-karriär fortsätter i Cagliari.

Och redan två dagar efter affären genomförts stod han i målet på Sardegna Arena när Inter gästade.

Han inledde med ett bra ingripande på ett vinkelskott men hade i övrigt ganska lite att ta tag i under matchens första halvlek.

Olsen chansande åt fel håll

Ett mål fick han släppa förbi sig när Lautaro Martinez, med viss hjälp av Cagliaris Alberto Cerri, nickade in 0–1 från nära håll. Hemmafansen och Olsen fick jubla efter 50 minuter när Joao Pedro svarade upp med en välplacerad nick till 1–1.

Men någon skrällpoäng blev det dock inte. Stefano Sensi helikopterfintade bort Fabio Pisacane och fixade straff till Inter. Romelu Lukaku slog den till höger och Robin Olsen slängde sig åt motsatt håll.

I och med segern är Inter ett av tre lag med full pott efter två omgångar. Cagliari är poänglösa.