Contes glädjerus - slängde sig ut i publiken efter avgörande målet

Publicerad 2017-10-21

Watford skakade om Chelsea på Stamford Bridge.

Men med två sena mål – från Cesar Azpilicueta och Michy Batshuayi – kunde hemmalaget vända och ta tre poäng.

Managern Antonio Conte fick glädjefnatt och kastade sig ut i publiken.

– Jag vill berömma spelarna, det var ingen enkel match, säger Conte.

Pedro gav Chelsea en smakstart på Stamford Bridge. I den tolfte minuten drog han till med högerfoten efter en kort hörna. Bollen satt stolpe in, otagbart för Watford-målvakten Heurelho Gomes.

Watford, som har inlett säsongen starkt, kvitterade för halvtid. Efter ett långt inkast damp bollen ner framför fötterna på Abdoulaye Doucoure som drog in 1–1 med högerdojan.

Det var Doucoures fjärde skott, samtliga hade gått i mål enligt statistiktjänsten Opta Joe.

I början av andra halvlek tog Watford ledningen efter att Richarlison serverat Roberto Pereyra i straffområdet. Argentinaren sköt in 2–1 bakom målvakten Thibaut Courtois.

– När vi låg under med 1–2 var ett jobbigt ögonblick, kanske det värsta för oss. Att vi lyckades komma tillbaka visar att vi har stort hjärta och stor vilja att inte acceptera situationen, säger managern Antonio Conte.

”Jag är nöjd”

Antonio Conte plockade av Alvaro Morata och tog in Michy Batshuayi. Anfallaren nickade in 2–2 i den 71:e minuten.

Chelsea tryckte på för ett segermål och med bara minuter kvar av matchuret ordnade Cesar Azpilicueta tre poäng till hemmalaget.

Willian skickade in bollen från högerkanten och på bortre stolpen dök Azpilicueta upp och nickade in 3–2. Conte blev väldigt glad vid bänken och kastade sig in i publiken för att krama om supportrar som stod bakom honom.

På tilläggstid tryckte sedan Batshuayi slutresultatet 4–2.

– Jag vill fokusera på de positiva aspekterna. I de senaste två matcherna har vi gjort sju mål. Vi har släppt in fem, men att vi gör sju mål är viktigt. Jag är nöjd med Michy som gjorde två mål. Ärligt talat så är jag väldigt nöjd med insatsen från de spelarna som jag bytte in, säger Conte.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se