Lionel Messi, Luis Suarez och Philippe Coutinho hade en fin lördagskväll på Camp Nou.

Stjärntrion stod för alla målen när Barcelona krossade Girona med 6–1.

Roligast hade Suarez som stod för ett hattrick.

Barcelona hade inga som helst problem att vinna hemmamötet med Girona. Men det började oväntat illa.

Efter att Sergio Busquets klackat bollen på offensiv planhalva tog Girona bollen och kontrade. Sekunder senare agerade Samuel Umtiti slappt och tillät Cristian Portu att skjuta in 1–0 efter bara tre minuters spel.

Barcelona chockat?

Nja. Drygt två minuter senare spelade Lionel Messi bollen i djupet till Luis Suarez som satte kvitteringen.

Listig frispark av Messi

Resten av halvleken kom att handla om just firma Messi/Suarez. För efter en halvtimme var rollerna ombytta och Messi satte 2–1, assisterad av Suarez.

Sex minuter senare gjorde argentinaren sitt andra mål för kvällen när han ordnade 3–1 på en smart frispark under Gironas mur, innan Suarez även han blev tvåmålsskytt strax före halvtid.

Första ligamålet för Coutinho

I den andra halvleken skruvade Philippe Coutinho vackert in sitt första ligamål för Barcelona med ett karakteristiskt skott utifrån.

Luis Suarez rundade sedan av kvällen med att fixa ett hattrick med kvarten kvar.

Barcelona leder La Liga tio poäng före Atlético Madrid som har en match mindre spelad.