4 436 raka matcher. Men nu är sviten över.

För första gången i klubbens historia startade Real Madrid i dag utan spanjorer.

Då blev det förlust med 2–1 borta mot Villarreal.

Real Madrid behövde vinna borta mot Villareal för att haka på Barcelona i toppstriden i La Liga.

Då valde tränaren Carlo Ancelotti att starta matchen utan en enda spanjor för första gången i klubbens 121-åriga historia.

Och det gick inget vidare. Efter en mållös första halvlek tog Villarreal ledningen bara två minuter in i andra genom Yeremy Pino.

Karim Benzema kvitterade visserligen efter en timmes spel men bara tre minuter senare var det hemmalagets tur att få straff. Gerard Moreno var säkerheten själv och satte 2–1 vilket också blev slutresultatet.

Real Madrid är tvåa i tabellen på lika många poäng som Barcelona men med en match mer spelad.