Krisen fortsätter för Brynäs

Publicerad 2018-10-04

Brynäs var på väg tillbaka efter Timrås överkörning.

Men det blev en ny förlust för krislaget.

– Vi spelar för dåligt, speciellt i andra perioden, säger tränaren Tommy Sjödin till C More.

Brynäs IF

Brynäs har fått en blytung säsongsinledning och har bara fem poäng efter sex matcher. Det blev ingen lyckad kväll mot Timrå heller.

Succénykomlingen tog ledningen efter fyra minuter genom Henrik Törnqvist och ökade sedan på till 2-0 efter att Mattias Guter hittat in med pucken i nät.

Buades ut av hemmafansen

I den andra perioden fortsatte Timrå att ösa på. Ludvig Rensfeldt ökade på till 3-0 efter tre minuter och två minuter senare gjorde Anton Wedin 4-0.

Då fick Brynäspubliken nog och buade ut hemmalaget. Pressade tränaren Tommy Sjödin tog timeout för att försöka stoppa blödningen.

Brynäs kom tillbaka i den sista perioden och kvitterade med en och en halv minut kvar. Det var heller inte långt borta att man fick in en kvittering, men det blev en ny förlust.

– Det är tråkigt att förlora hockeymatcher. Vi kommer inte upp. Vi spelar för dåligt, speciellt i andra perioden, säger tränaren Tommy Sjödin till C More.