Modo körde över Väsby med 7–2.

Det blev en målrik match i Örnsköldsvik.

Modo besegrade Väsby med hela 7–2.

Ett av dem låg Hugo Styf bakom, vilket var hans första mål i Hockeyallsvenskan.

Väsby kom från två raka segrar. Men Modo gjorde det för svårt att förlänga sviten. Hemmalaget öste in mål och vann till slut med 7–2.

När Modo, på den första kvarten, hade fått till två fullträffar, reducerade Väsby till 2–1. I powerplay lyckades Johannes Nilsson peta in pucken och även om det krävde en granskning, godkändes målet.

Första perioden slutade 3–1 och det fanns gott om tid för båda lagen. Men med två perioder spelade stod det 5–2, och redan då kändes det svårt för Väsby att komma ikapp.

Första målet för Styf

Patrik Karlkvist gjorde sitt andra mål sedan återkomsten till Modo, i powerplay. De övriga sex målen kom i spel fem mot fem.

Mikkel Aagaard var den enda som gjorde mer än ett mål i kvällens match. Efter ett mål i första perioden och ett i den tredje, var han nära att fullborda ett hattrick.

Med bara minuter kvar gick han för skott ett par meter från mål men Väsbys målvakt Henrik Lundberg fick grepp om pucken. Tiden som återstod blev mållös och Aagaard fick nöja sig med två mål.

Bland alla mål fanns också ett från Hugo Styf, 18. Det var hans första i Modo och också hans första i Hockeyallsvenskan.