Oroväckande bilderna på Växjöstjärnan – fick bryta

Publicerad 2020-03-07

Det står redan klart att play in väntar efter grundserien för Växjö Lakers.

Frågan är vad som väntar för målvakten Viktor Fasth?

Växjöstjärnan fick bryta med en skada redan i den första perioden borta mot Malmö.

Det var i mitten av den första perioden i Malmö arena som hemmalaget tog ledningen med 1–0 genom Jesper Jensen.

Målet i sig är en sak. Men efterspelet till målet var sannolikt mer oroväckande för gästande Växjö.

Kort efter 1–0-kassen så skrinnade Växjömålvakten Viktor Fasth till båset efter att till synes ha skadad sig i målsituationen.

Han skulle också därefter skrinna vidare ut i omklädningsrummet.

”Får se efter matchen”

Viktor Andrén fick sluta vakta båsdörren och i stället klä på sig skydden och hoppa in i kassen.

– Han tvingades gå ut och vi får se efter matchen, säger Växjötränaren Sam Hallam till C More i pausvilan.

I den andra perioden skulle Växjö råka ut för ännu en skada. Brendan Shinnimin blev liggandes på isen och andraperioden fick brytas i förtid efter att kanadensaren åkt in med huvudet först i sargen.

Malmö vann matchen med 5–4.