”Vi gör inte jobbet känns det som”

Publicerad 2021-01-13

Två målrika perioder följdes upp av en mållös.

Karlskoga vände 3–2 till 3–5 mot Modo och plockade med sig alla tre poäng.

– Vi började lite trevande men från andra perioden tar vi över, säger Karlskogas Gustaf Thorell i C More.

Det blev målrikt i Örnsköldsvik när Modo tog emot BIK Karlskoga. Hela åtta mål bjöds det på när bortalaget vann med 5–3.

Det var två taggade lag som ställde sig på isen. Patrik Karlkvist fortsatte briljera med ytterligare två mål för Modo. Men trots att även Kalle Jellvert hittade kassen, räckte det alltså inte till för en seger.

– Vi gör inte jobbet känns det som. Vi möter ett bra lag, men vi måste gnugga hårt i varenda situation, säger Karlkvist i C More, efter två perioder.

Efter det stängde Modo kassen. Men det gjorde också Karlskoga. Alla åtta mål i matchen kom under de två första perioderna, och den tredje blev mållös.

Bjöd på soloprestation

Karlskogas andra mål kom efter en imponerande soloprestation från Gustaf Franzén. Han tog sig loss vid offensiva blålinjen och gick ensam mot målet längs vänsterkanten. Modos målvakt Anthony Peters gick då ut lite åt vänster, och öppnade upp högersidan helt för Franzén, som enkelt tog sig runt och skickade in pucken.

Karlskoga hänger med i toppen av tabellen och befinner sig på en andraplats, med flest matcher spelade av alla, och fem fler än Björklöven på tredje plats.