Här är Irma Helins syrliga svar till kritikerna

Skickade passning efter Mika Zibanejads sexpoängssuccé

Uppdaterad 2021-05-21 | Publicerad 2021-03-18

Mika Zibanejad och New York Rangers har fått bitsk kritik under säsongen.

Den 27-årige centern svarade med att göra ett äkta hattrick med tre snygga mål plus tre assist inom 16.59 i samma period.

Fästmön och tv-profilen Irma Helin svarade med att dela klubbens inlägg att han passerat 400 poäng i grundserien: ”Överskattad” med en ironisk emoji.

Mika Zibanejad hyllas över ishockeyvärlden efter showen när Philadelphia Flyers besegrades med 9–0 i Madison Square Garden på Broadway.

Irma Helin är på plats i lägenheten på Manhattan några minuters promenad från arenan.

Den 26-åriga tidigare fotbollsprofilen har delat ett antal inlägg på sociala medier om sin fästmans stora succé.

”Den hårdast jobbade personen jag har träffat”, skriver Irma Helin på Instagram.

”Overrated” följt av en ironisk emoji skriver hon till inlägget ”Hello, Mr. 400” på Twitter.

Djurgårdarna fann varandra

Det var den 21 juli som Mika Zibanejad och Irma Helin som förlovade sig i Stockholm.

De båda sportprofilerna och gamla vännerna blev ett par under sommaren 2019.

Mika Zibanejad var i sitt livs form för ett år sedan och jagade Håkan Loobs svenska målrekord i NHL, de 50 målen i Calgary Flames säsongen 1987/1988.

”Mr Ketchupeffekt” gjorde fem mål inklusive matchavgörande 6–5-målet i förlängningen mot Washington Capitals.

Den här säsongen har den högerskjutande stockholmaren haft svårt att komma tillbaka efter att ha varit drabbad av covid-19.

Uppfunnit nytt hattrick

Patrik Sundström med åtta poäng (tre mål och fem assist) för New Jersey Devils 1988 har kvar det svenska rekordet, men Mika Zibanejad fördubblade sin målproduktion för säsongen i en enda period och har nu sex mål och elva assist på 28 matcher.

Mika Zibanejad blev också den första rangern att göra sex poäng i en match sedan Mark Messier 1992.

Frågan är också om inte ett boxplay-mål, ett powerplay-mål och ett mål spel fem mot fem inom 8.10 i den andra perioden är uppfinnandet av ett nytt typ av hattrick.

Kanske får vi döpa hattricket till namnet ett ”DJZbad”.

Irma Helin ska i sommar vara fotbollsexpert när Discovery sänder sommar-OS i Tokyo.

Allt om Hockey-VM 2021: Spelschema, tv-tider och datum
Stanley Cup 2021: Allt om slutspelet i NHL

Irma Helin och Mika Zibanejad förlovade sig sommaren 2020.