Riley Woods nära att tangera alla tiders rekord

Publicerad 2022-01-26

Riley Woods är glödhet just nu.

Modos kanadensare nätade för sjunde matchen i rad – och nosar på alla tiders rekord.

– Det är galet, säger Woods i C More i 7–3-krossen mot Södertälje.

Det dröjde endast fem minuter av bortamötet med Södertälje innan Woods slog till.

Han blev sopren framför motståndarburen, fick passningen från Sam Vigneault och nöp till direkt.

Woods har nu gjort mål i sju raka matcher, något klubbkamraten Markus Modigs också gjorde tidigare under säsongen, men Woods har nu möjlighet att göra något Modigs inte lyckades med:

Tangera alla tiders rekord.

”Känns coolt”

Det är nämligen bara John Henrion, under tiden i Asplöven för sju år sedan, som gjort mål i fler matcher i rad.

– Jag såg det, det är galet och känns coolt. Puckarna går in nu, hoppas det fortsätter så i kommande matcher, säger Woods i C More.

Riley Woods.

Men Woods i all ära, hjälterollen i kväll var vikt åt landsmannen Vigneault. Efter framspelningen, och 2–2 i första paus, prickade Vigneault in både 3–2 och 4–2 till Modo efter två perioder.

Det var annars en uppvisning i effektivitet av Modo som i tredje perioden pangade in ytterligare tre mål (Josef Ingman, Mikkel Aagaard, David Bernhardt) och vann till sist med storsiffrorna 7–3.

Vigneault gjorde totalt fyra poäng (2+2) i matchen och Woods hamnade på 1+2.