Skellefteå tog femte raka segern – ny serieledare

Uppdaterad 2021-10-15 | Publicerad 2021-10-14

Det mesta stämmer i Skellefteå just nu.

Femte raka seger kom borta mot Växjö på torsdagskvällen och man är nu ny serieledare.

Tvåan mot trean i tabellen. Då skulle Skellefteå och Växjö bjuda på en riktig målfest.

När den första perioden var över hade fem mål gjorts, flest av Skellefteå som hade 3–2 efter att Adam Wilsby satt dit pucken med 32 sekunder kvar av perioden.

I mittakten blev det betydligt lugnare och bara ett mål, även detta gjort av bortalaget när Rickard Hugg satte sitt andra för kvällen.

Skellefteå ny serieledare

Skellefteå hade sedan full kontroll på matchen och vann till slut med 6–3 vilket var Västerbottenslagets femte raka seger och man är nu ny serieledare.

I Växjö var enda glädjeämnet att Richard Gynge fortsatte producera och drog ifrån i poängligan. Stjärnan gjorde två mål och en assist men det hjälpte alltså inte denna kväll.