Efter att Jerermy Colliton och Thomas Mitell fått sparken har Chicago Blackhawks fyra raka segrar.

Nya tillfälliga huvudcoachen Derek King har varit en succé sedan han tog över båset i Illinois.

Hemma mot Seattle Kraken blev det seger med 4–2.

Det har varit en stormig höts i ”Windy City” vid Michigansjön.

Både med Kyle Beach-skandalen och en sportslig mardrömsstart i NHL.

Nu börjar det vända på isen i alla fall och laget är obesegrat med tillfälliga huvudcoachen Derek King.

Hudvudcoachen Jerermy Colliton som hämtades från Mora och svenke assisterande coachen Thomas Mitell sparkades efter elva förluster på de tolv första matcherna.

I 4–2-segern mot Seattle Kraken stod Patrick Kane och Alex DeBrincat för ett mål och an assist vardera.

Gordie Howe hattrick

Alex DeBrincat gjorde ett ”Gordie Howe hattrick” med ett mål, en assist och ett slagsmål i matchprotokollet.

– Han är en väldigt speciell spelare. Han är på väg att bli en superstjärna. Han är redan en superstjärna, säger Patrick Kane om Alex DeBrincat.

Tidigt i den tredje perioden kastade Alex DeBrincat handskarna och slogs med Yanni Gourde.

– Han slog mig i huvudet bakom mål och gick sedan efter Patrick Kane och crosscheckade honom. Vi kan inte tillåta honom att gå på vår bästa spelare. Jag gillar inte att slåss, men jag gör det när jag måste, säger Alex DeBrincat.

Chicago Blackhawks hade 3–0 till det återstod knappt sex minuter av matchen, efter två snabba mål av Seattle Kraken kunde sedan slutresultatet fastställas i tom bur.

En annan nyckelspelare för Chicago Blackhawks var målvakten Marc-Andre Fleury med 31 räddningar.