Nylander poängbäst när Toronto vann

Uppdaterad 2022-12-23 | Publicerad 2022-12-22

William Nylander fortsätter att leverera poäng på löpande band.

På torsdagskvällen gjorde han sitt tjugonde mål när Toronto slog Philadelphia med 4–3.

– Det är bara att fortsätta skjuta, säger William Nylander efter matchen.

Toronto Maple Leafs vann sista matchen innan juluppehållet.

Laget höll undan och segrade med 4–3 hemma mot Philadelphia Flyers.

William Nylander byggde vidare på sin fina målform och pangade in sitt tjugonde mål för säsongen. Till det adderade han två assist och blev poängbäst i hemmalaget.

– Det känns bra, det är bara att fortsätta skjuta, säger William Nylander efter matchen.

Nära ras: ”Lite väl spännande”

Leafs dominerade skottstatistiken men låg långt in i den andra perioden under med 1–0.

Två snabba powerplay-mål i slutet av andra vände på matchen innan de i tredje gick upp till 4–1.

Då vaknade Flyers till, gjorde två snabba mål och var nära en kvittering när Joel Farabee missade öppet mål med några få minuter kvar.

Men hemmalaget höll ut och kan fira jul med två raka segrar i ryggen.

– Det blev lite väl spännande mot slutet men skönt att gå in i uppehållet med en seger, säger Nylander.