Monaco körde över gästerna

Carlos Strandberg togs inte ut i landslagstruppen till EM-kvalet.

Men mot Monaco i Champions League fick svensken chansen från start.

Det blev dock ingen rolig kväll för anfallaren.

Carlos Strandberg fick inte chansen i Janne Anderssons VM-kvaltrupp. Förbundskaptenen tyckte att CSKA Moskva-anfallaren inte fått speltid kontinuerligt.

Men i Champions League mot Monaco fick Strandberg chansen mot start. Även Pontus Wernbloom fanns med i startelvan.

Men svenskarna fick ingen rolig första halvlek. Valère Germain gav Monaco ledningen i den 13:e minuten efter kaos i hemmaförsvaret.

Falcao tvåmålsskytt

Strandberg fick ett läge att kvittera tio minuter senare, men målvakten kunde rädda svenskens avslut ur snäv vinkel.

I stället kunde Radamel Falcao öka på till 2-0 i den 29:e minuten. Colombianen ökade sedan på till 3-0 innan halvleken var slut.

Monaco hade ett avslut i stolpen i slutet av matchen, men slutresultatet blev 3-0.

Efter bara två poäng på fyra matcher är CSKA nu långt borta från avancemang i Champions League.

– Vi är för snälla. Vi är som pojkar som spelar mot män. Vi måste steppa upp, säger Wernbloom i Visat.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se