Miljondragen på V86: Han är bra – se upp!

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 28 augusti på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, MARIA HOLMÉN/TR BILD
Odds Indicator och Alexander Nilsson är en av V86-skrällarna.

V86 avgörs på Åby och Solvalla i kväll med spelstopp klockan 20.30.

Sportbladets superexperter har synat omgången. Här är spikarna, miljonrensarna och snabbanalysen du inte får missa.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Hästen är bra och underskattas nog mycket på kusken. Se upp!, säger Erik Pettersson om sitt miljondrag.

– Skulle han få det att fungera kan han överraska till en procent, säger Christoffer Wickman om sin rysare.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i V86-omgången. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 14.40, onsdagen den 28 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Från ett perfekt läge blir 1 Mellby Free (V86-1) väldigt svår att tas med. På annan bana än Åby skulle hon kunna bli fast, men inte här. Är nog tillräckligt snabb för att ­hålla spets till och med. Vänd blad!

Perfekt inne i loppet, Björn Goop kör och formen på Dahléns hästar är i antågande. De tidiga spelarna är inte med på min ­linje, men jag har svårt att se 8 Vischio Holz (V86-7) förlora sitt lopp. En kul spik!

Miljonrensarna

Jag har smågillat 4 Golden Girl D.T. (V86-3) ett tag och har inte fått anledning att ­ändra mig. Här ser der ut att kunna bli spets eller rygg ledaren och på Åby är det upp­lägget ­inte alls dumt. Jag beställer en klassisk ”rygg på ledaren och slut”. Sju procent.

Om 9 Odds Indicator (V86-6) håller ­reda på påkarna och får ett fint lopp, som han bör från spår nio, kan han mycket väl ­skrälla. Hästen är bra och underskattas nog mycket på kusken. Se upp! Fyra procent.

Tänk på att...

... det äntligen är dags för V86 Xpress igen. Senare spelstopp, 20.30, och speedat med saxade tävlingar på två banor. Perfekt för mig, en onsdagskväll.

... loppen körs på Solvalla och Åby.

... det kan bli jänkarvagn för första gången i Linder-regin på 8 Lukas Zaz (V86-2). Den ändringen ska inte underskattas.

... stall Goop är suget att rycka skorna runt om på sin fina treåring 9 Cruise (V86-5). Håll koll på barfotainformationen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Mellby Free (V86-1) hade varit ifrån ett tag inför senaste loppet och lär med det loppet i kroppen ­återigen vara på topp på onsdag och då ska det femåriga stoet inte förlora det här ­loppet tillsammans med Björn Goop. Hon står får klassen i gänget och något annat än seger­melodi spets och slut skulle förvåna mig, det skulle förvåna mig otroligt mycket.

Miljonrensarna

1 Djorkaeff Sisu (V86-2) har gått starkt en längre tid utan att få vinna men ­stämmer det bara någorlunda under vägen på onsdag kan det vara dags nu. Att han har ­kapacitet för att vinna ett sådant här lopp har han visat flera gånger tidigare. Sex procent.

1 Quite a Soldier (V86-7) är hopplöst ­osäker och måste givetvis i första hand ­sköta sig, sköter han sig dock finns kapacitet och skulle han få det att fungera kan han överraska. En procent.

Tänk på att...

... V86 på två banor där fyra lopp avgörs på vardera bana är nu tillbaka och oavsett vad man tycker om det från publikens synvinkel tycker jag att det är skönt. Jag gillar det.

... 5 Ultion Face (V86-5) är en häst jag håller högt, däremot är det inget att lita på.

.. 3 Lisa Sånna (V86-8) tillhör de bättre hästarna i loppet men hon ser ut att bli ­alldeles för stor favorit och henne ­bara måste jag försöka fälla. Hon är kapabel, där­emot tycker jag att hon är på tok för ojämn för att man ska spika.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

1 Mellby Free (V86-1) har radat upp starka insatser hela året och första lilla plumpen kom senast i sto-EM när hon fick vandra utvändigt om Uza Josselyn. Det är förståeligt att hon inte kunde plocka ner henne men jag tycker hon stod för en stark insats. Nu möter hon ett passande motstånd och har ett bra utgångsläge, Björn kan lägga upp taktiken som han vill och jag tror att hon kan vinna på många olika sätt.

Miljonrensarna

1 Crazy and Quick (V86-6) blev fast senast och såg smällfin ut. Innerspår igen men får han chansen kan han smälla till. ­Detta är en Love You-avkomma och skulle man plocka skorna är det extremt intressant. Sex procent.

8 Vischio Holz (V86-7) galopperade direkt senast, men gjorde en godkänd insats ­efter galoppen. Nu får han Björn Goop i sulkyn och möter ett gäng han har bra chans att slå, han tål att göra en del själv. 23 procent mot favoritens 40.

Tänk på att...

… V86-Xpress är tillbaka efter sommar­uppehållet, ett spel jag verkligen gillar.

… man kan spika två stora favoriter och ­ändå får bra betalt, det gäller att hitta skrällarna.

… V86-3 och V86-5 är två treåringslopp som ser intressanta ut, dock är det få ­hästar anmälda vilket gör att det kan bli favorit­betonat.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Om allt verkar bra på speldagen inleder jag nog med två Goop-spikar.

1 Mellby Free (V86-1) har ett snudd på skräddarsytt lopp för henne. Värst emot är 8 Dear Friend, men där aviseras att passivt upplägg. Hur ska hon lägga då?

Jag blev imponerad av 2 Rajah Silvio (V86-2) senast. Jepson nu ser jag inget problem med och jag tror det blir ledningen. Han bör bli svår att slå från den positionen.

Miljonrensarna

Vet inte varför Jörgen Westholms 10 Väster­bo Crush (V86-4) ser ut att bli så lite ­spelad. Jörgens treåringar har verkligen ­varit grymma i år och det räcker väl att han anmäler så får han besöka vinnarcirkeln. Skämt åsido, den här hästen måste räknas tidigt. Given på min lapp. Elva procent.

6 Edrica (V86-8) blev rädd för startbilen senast och galopperade. Men upp­hämtningen var av bästa märke. Snabb ut och blir det spets är jag helt inne på seger. Kul procent, 8.

Tänk på att...

... Solvalla och Åby delar på tävlingarna när det återigen är dags för ”stresstrav” på två banor.

... om man inte går på min spik i V86-2, vill jag varna för 3 Fonda Boko. Var riktigt bra på V75 senast, bra spår och så hoppar Kihlström upp i sulkyn. Tappad på liret.

... hittills är två bakspårshästar hårt spelade i V86-6. Spontant känns det kallt. Öppet lopp med många segerbud.

... Untersteiner ligger lågt med 9 Can Lane (V86-7). 8 Vischio Holz en bra vinnare?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

1 Mellby Free (V86-1) var senast ute i EM för ston och hon gjorde ett klart bra lopp. Då hon är vass från start finns det goda chanser att hålla ledningen men oavsett ­resa ska hon räknas med toppchans.

5 Milady Grace (V86-3) kan vara ­något ­extra. Det är en Ready Cash-syster till ­Darling Mearas och även om det är ett tufft motstånd är jag inne på att hon visar sig ­vara bäst. Har imponerat vid segrarna.

Miljonrensarna

10 Västerbo Crush (V86-4) ­galopperade nog bort en finalplats i E3 från ledningen senast. Blir intressant att se honom bak­ifrån nu och det här är en lovande treåring som kan bli tuff att stå emot till slut. Elva procent.

3 Quantum Kemp (V86-6) har inte ­riktigt fått till det än men det är en topp­stammad fyraåring som kan blomma ut i år. Det känns som att han är klart bättre än raden och jag blir inte alls överraskad om han slår till med en seger i det här loppet. Två procent.

Tänk på att...

... V86-1 startar 20.30 då det efter ett sommar­uppehåll återigen är dags för V86 Xpress. Loppen avgörs både på Åby och Solvalla den här veckan.

... 8 Vischio Holz (V86-7) får Björn Goop i sulkyn den här gången. Är stark och rejäl och kan bli svårslagen om han sköter sig.

... V86-8 är ett väldigt öppet stolopp och här krävs det en del streck. Med lite klaff är 14 Caipirinha Razz en tänkbar jätteskräll.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE