”Kan vara skrällen som man letar efter”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 30 oktober på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Rolex Tilly och Torbjörn Jansson är ett av miljondragen på V86.

V86 saxas mellan Bergsåker och Solvalla i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av V86-omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Går han felfritt är det en tänkbar jätteskräll, säger Sportbladets Nils Larsson om sitt miljondrag.

– Mitt drag kan vara miljonskrällen man letar efter, säger Sportbladets Christoffer Wickman.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i onsdagens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.35, onsdagen den 30 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Såg ni hur Timo Nurmos hästar gick i helgen? Om ja, så vet ni. Det var laddat...

När den lite sköre 11 Man at Work (V86-8) kommer ut efter uppehåll så är jag villig att ta betalt. Den gode Nurmos fuskar inte med förberedelserna inför start och med lite tävlingspaus så tror jag att den här hästen kommer att vara fräsch. Är han det, så får körande Örjan Kihlström hålla i sig. Jag vill se honom kasta loss på bortre lång!

Miljonrensarna

9 Survival Kit (V86-1) har förbaskat svårt att hålla reda på benen, men jag gillar hästen och vet om dess kapacitet. Nu får Sofia Frilén chansen bakom strulputten och hon har skrällt förut. Och skräll är det om hästen vinner, två procent. Det är i alla fall galet.

1 Come Together (V86-4) låter Stig H lite smygnöjd med. Bra läge och Erik är vass från såna lägen. Inget jättelopp, kanske kan vinna i ett sånt här gäng!? Åtta procent.

Tänk på att...

... tävlingarna avgörs på Solvalla och Bergsåker den här veckan.

... hösten är här och att det ska bli kallare i veckan. Banorna blir lite segare och hästarna kan gå ur form. Dessutom kan det bli lite infektioner som går i stallarna. Det här kan kallas skrällarnas årstid.

... gardera V86-5 så brett som plånboken tillåter. Jag tycker att löpet är vidöppet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Reverend Wine (V86-1) gick bra från köposition senast och vann gången före det väldigt enkelt från ledningen, och den här uppgiften ser bra ut. Jag tror på tidig spets och i lämpligt sällskap blir han svårslagen.

8 Donners Am (V86-3) håller jag som bästa hästen i sällskapet, han är betydligt bättre än vad de senaste resultaten vittnar om och jag tror på honom!

Miljonrensarna

1 Balto d’Huon (V86-2) tycker jag har höjt sig rejält på slutet och från fint utgångsläge borde han vara garanterad en fin resa och får han bara chansen så tycker jag att han ska räknas tidigt. 14 procent.

4 Rolex Tilly (V86-4) har ingen vacker resultatrad och återkommer dessutom efter paus, han är dock inte så tokig i grunden och det här kan vara den miljonskräll på V86 som man letar efter. En procent.

12 Twinkle Kronos (V86-7) har jag alltid haft ett gott öga till, kommer att spurta rappt. Sju procent.

Tänk på att...

... 4 Jaques Noir (V86-6) är ruskigt speciell som häst och man vet aldrig vart man har honom, kapacitetsmässigt håller jag honom dock som bästa hästen i sällskapet och skulle han bara fungera tror jag han vinner.

... 9 Andre Agassi (V86-7) kommer bli brakfavorit, för mig är dock garderingen given.

... 11 Man at Work (V86-8) har inte startat sedan december i fjol, det här är dock en högkapabel häst i grunden och första Örjan Kihlström känns intressant. Han kan absolut kliva runt det här sällskapet direkt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

3 Reverend Wine (V86-1) var mycket fin vid segern näst senast från ledningen, han tog säkert ledningen och gick undan på lätta ben. Han har varit ute i betydligt tuffare sammanhang och från ett bra utgångsläge tror jag han tar hand om ledningen och sedan ska de andra vara bra för att slå honom.

Miljonrensarna

2 One Two Beat (V86-2) har två lopp i kroppen efter paus. Bättre än raden och satt fast med krafter kvar senast. Öppnar väldigt kvickt och kan Torbjörn hitta ner i rygg på ledaren eller ge honom en spårsnål resa då kan han slå till. Åtta procent.

11 Redhot Tap Dancer (V86-5) varnade jag för senast när inför V75 och han gjorde inte bort sig. Magnus A Djuse i sulkyn igen och möter ”enklare” gäng. Blir det bra fart på loppet då kan han städa av dem till slut. Åtta procent.

Tänk på att...

... V86 delas av Bergsåker och Solvalla den här onsdagen. 

... 9 Andre Agassi (V86-7) har tre raka segrar och vann på bra ett sätt senast. Bakspår och kort distans denna gång kan vara en fälla, blir lite väl stor favorit. Se upp!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Supernytt på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Från ett perfekt spår så tror jag att Björn Goop ”lurar” övriga i V86-2, med 2 Hope of Joy. Det ser ut att bli lite körning i loppet och ekipaget sitter i ett perfekt andraspår direkt. Det låter bra från tränare Stenströmer och mot sånt här motstånd borde hästen ha en vettig chans att vinna. Sjuråringen har verkligen tänt till i den nya regin och läser jag loppet rätt här så blir det ”kört i halsen” för Hope of Joy.

Miljonrensarna

Jag trodde en del på 11 Redhot Tap Dancer (V86-5) på V75 senast. Fungerade inte med det dagsaktuella huvudlaget då, så det ändras nu. Samtidigt är motståndet inte ens i närheten av då. Här tror jag det är vettig segerchans och liret visar åtta procent. Tackar!

4 Kimbee Dream (V86-7) är inte alls en så tokig häst och blir av med en etta i raden här. Låter som Pettersson är inne på att ladda och gasa. Kanske första bajk! Tre procent.

Tänk på att...

... Stockholm och Sundsvall, Solvalla och Bergsåker, står som värd för Xpress-tävlingarna på V86 denna onsdag. Det ser ut att bli lite kylslaget på båda orterna under onsdagen, men det ska inte bli någon nederbörd, i allafall inte enligt tidiga prognoser.

... 6 Mister Selfie (V86-4) känns som en ytterst bräcklig favorit. Måste synas direkt!

... V86-6 är lite lurigt, flera hästar med form, men det kan bli jänkarvagn på 3 Electrical Storm och där håller jag med tränare Djuse, hästen står på tur för seger. Dags nu?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

10 Manuzio Hanover (V86-4) är klart bra för klassen och här har man hittat en väldigt lämplig uppgift. Gör debut över den långa distansen men den bör inte vara några problem för honom då han verkar stark och rejäl. Utan för mycket strul på vägen är det en bra segerchans för fyra-åringen och det känns som en väldigt intressant spik i den här V86-omgången.

Miljonrensarna

9 Survival Kit (V86-1) har strulat till det för sig på slutet men han kan mycket när han fungerar fullt ut. Har fått ett spännande smygläge och går han felfritt är det en tänkbar jätteskräll i V86-inledningen. Två procent.

3 One Two Beat (V86-2) har suttit fast på slutet och är mycket bättre än vad raden skvallrar om. Har ett bra läge och är kvick ut bakom bilen. Se upp! Åtta procent.

Tänk på att...

6 Fossens Bonus (V86-3) gör montédebut och trivs han i den disciplinen så kan det finnas mycket att hämta framöver. Även 4 Sugar Daddy i samma lopp gör sin första start i monté.

5 Lolee Trizzofrock (V86-5) har varit ute i tuffa gäng på slutet och har en passande uppgift den här gången.

11 Man At Work (V86-8) gör comeback efter lång frånvaro men det är en högkapabel häst och Timo Nurmos brukar ha hästarna i bra slag direkt.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE