V75-tips

Jackpott 49 miljoner: ”Farlig att nonchalera”

Sportbladets tidiga V75-tanke • Analys lopp för lopp • Spikar • Skrällar • Tidiga systemet • V75 lördag 22 januari på Färjestad

Av: 

Micke Korhonen

TRAV

V75 avgörs på Färjestad i Karlstad på lördag och kryddas med 49 miljoner kronor i jackpott.

Här är Trav365:s Micke Korhonens tidiga tanke inför omgången lördagen den 22 januari.

Du får tidiga analysen lopp för lopp, spikarna, tidiga miljonskrällarna och det tidiga systemet – bland annat.

– Han är farlig att nonchalera, säger han om en av de tidiga skrällarna.


ANNONS: V75-jackpott 49 miljoner på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Tidiga kortanalysen:

Skrällarna duggade inte direkt tätt i lördags och därmed har det flyttats över många sköna jackpotmiljoner till Karlstad. Samma tid nästa vecka hoppas jag kunna göra Joakim von Anka sällskap i ett valv med pengar.

V75–1

3 Bravo Sabotage (V75-1) ståtar med två raka vinster och senast var han riktigt bra från spets på V75. Han blev utmanad en bra bit den gången men sprang bara och klippte med öronen över upploppet. Något tuffare motstånd på lördag men precis som på sistone bjuds det kort distans. Räknas tidigt, framför allt om han hittar till ledningen. I den positionen är han sju av elva.

5 Pere Ubu är en spetsälskande sprinter som normalt duger jättebra i lopp som dessa. Han har inte startat sedan november månad och är en smula svårbedömd. 

4 Kimi di Quattro är i praktslag för dagen och har tre segrar på sina fyra senaste starter. Han är rätt allround. Klarar samtliga distanser och positioner i loppen. Startsnabb är han också. Går visserligen upp i klass till den här starten men ska inte sågas för det. Kimi har aldrig förlorat från spets efter fyra försök.

2 Lass Revenue är inte alls så tokig och gör bra lopp mest hela tiden, dock utan att vinna så ofta. Senast fick han ett perfekt invändigt lopp och avslutade fullt bra. Han är ruskigt startsnabb men har inte vunnit med skor på hovarna sedan 2017.

11 Anchor Man tappade allt på tidig galopp i lördags men har varit bra dessförinnan. Distansen har han vunnit över vid två tillfällen, låt vara i enklare sällskap. Jag är inte helt säker på att han hinner med mot dessa sprintertyper men rankar honom ganska högt trots allt.

6 Okashi Cheri krossade allt från utvändigt ledaren senast och det såg jag verkligen inte komma. Tuffare motstånd nu men kanske kan vara en storskräll med klaff?

V75–2

Diamantstoet (V75-2) ser öppet och spelvänligt ut på förhand. 9 Global Virgin var ute i ett riktigt rövargäng senast och fick dra fram tåget i tredjespår under slutvarvet. Spurten ebbade ut över upploppet och visst hade vi väl kanske förväntat oss en smula mer med tanke på hur fin hon var vid segern gången innan. Jag tycker ändå att hon får godkänt för insatsen och på lördag slipper hon alla elaka hingstar. Uppgiften ser ytterst passande ut och hon borde ha vettig chans att plocka ner allt under slutvarvet.

6 Queen Ratzeputz tampades med kulltoppen under fjolåret och var bland annat trea bakom Honey Mearas och Global Brilliance i kval till Derbystoet. Hon har mött, och fått stryk av, Chablis Ribb vid något tillfälle men står nu 20 meter bättre till gentemot denna. Senast var det comeback efter uppehåll och hon vann direkt på bra vis. Det var första segern i karriären med skorna på hon lär gå framåt med den genomköraren. Hon kan inte matcha Global Virgin på speed men är den klart starkare av de två. Tidigt segerbud.

15 Devs Daffodil satt sist utvändigt senast och bröt dessutom ner både en och två gånger över upploppet. Trots det formligen flög hon förbi sina konkurrenter och visade att formen är helt på topp för dagen. Skor runt om har hon vunnit med i två lopp på raken och motståndet nu är inte blodigare än det hon spurtslog senast. 

12 Quarcia är ruskigt speedig när hon får sin resa. Vid båda vinsterna på sistone har hon slagit rutinerade hingstar och däremellan hunnit med att testa lyckan i gulddivisionen (räckte då inte till). Lämpligt motstånd på lördag och måste passas tidigt.

13 Chablis Ribb kan en hel del men behöver få det lite serverat. Senast fick hon dra fram tåget och surnade nog till rätt ordentligt. Får hon spara speeden till upploppet går ingen säker.

10 Kirsi Boko var det en hel del drag kring senast men hon levde då inte riktigt upp till förvändningarna. Kusken gav henne rena drömresan men i sista sväng hade hon svårt att hålla sin rygg. Kom tillbaka vettigt över upploppet men sågs aldrig med någon segerchans. Kirsi kan bättre än så men motståndet känns klart tuffare nu än det hon slutade fyra mot senast.

8 So Superb är rejäl men galopperade i ett tidigt skede senast. Offensivt upplägg nu?

11 Isan var ute i samma lopp som Global Virgin senast och stod för en positiv insats i skymundan. Hon lär troligen inte bli lika bortglömd den här gången.

V75–3

1 Ble du Gers (V75-3) stod inte att känna igen vid senaste Sverige-besöket. Han serverades då en perfekt resa av Björn Goop men agerade väldigt trögt och allmänt knepigt större delen av slutvarvet. Löper han upp till sitt normala kunnande ska han alltid räknas med goda segermöjligheter i dessa tunna gulddivisioner. Innerspåret kan bli en fälla men faktum är att han i Åby Stora Pris 2020 så när lyckades svara ut startkanoner som Cokstile och Handsome Brad.

2 Lucifer Lane hade en straffspark på papperet i sin senaste start och jag valde, precis som många andra med mig, att lämna honom ensam på systemet. När Disco Volante felade bort sig direkt låg vägen öppen för en promenad i parken och visst tog man ut segern i förskott när loppet blev kört som det blev. Men... det sket sig ändå. Lucifer stannade för andra loppet på raken sista 100 och det vore en lögn om jag sa annat än att jag var oerhört besviken över den insatsen. Kanske är det så att den riktiga toppformen saknas? Kanske är det så att åldern börjar ta ut sin rätt? Vad vet jag men lika mycket som jag trodde på honom senast, lika lite vågar jag göra det nu.

8 Hazard Boko brukar sällan få till det på V75 men vann i senaste starten ett av de sämre guldförsöken i modern tid. Han dundrade till ledningen och pressades sedan inte nämnvärt när konkurrenterna lämnades över upploppet. Givetvis ska man inte dra för stora växlar av den segern men han såg trots allt läcker och formstark ut. Fem av hans sex senaste segrar har tagits från ledningen, och dit når han ju inte från spår åtta bakom bilen.

6 Disco Volante straffade ut sig med startgalopp i årsdebuten och kusken var väldigt självkritisk efteråt. Disco är som alla känner till en riktigt bra häst i grund och botten men senast han vann lopp var så långt tillbaka i tiden som maj månad. Tills vidare är han svårbedömd för mig.

10 Madelen L.T.C. är loppets rysare. Hon har sett väldigt formstark ut på sistone och nu får hon förstärkning i sulkyn av en viss Erik Adielsson. Pass upp!

3 Halva von Haithabu är ett oskrivet blad för mig. Jag har sett honom öppna som en raket vid flera tillfällen på hemmaplan och ibland har det till och med hållit hela vägen. Känslan är dock att han är vassast över kort distans.

12 Elian Web gör comeback efter långt uppehåll och rimligtvis lär det saknas en hel del innan formen sitter i. Han hade ett misslyckat 2021 och har hunnit fylla tio år. Kallare än ett frysfack i Kiruna.


ANNONS: V75-jackpott 49 miljoner på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


V75–4

3 Buska Blyg (V75-4) är en stark rackare som tillhör de bättre i detta inte allt för högklassiga kallblodslopp. Han har imponerat vid vinsterna men senast blev det på tok för långt fram. Fältet var utdraget den gången och han var ganska gott gåendes när galoppen in på upploppet spolierade hans möjligheter till en hygglig peng. Lördagens lopp har inte ens lockat fullt fält och jag hade inte tittat snett på någon om det placerats utanför V75. Bergh är ingen blyg viol, kör offensivt mot spets och väljer Buska Blyg före Lome Storm. Bra chans.

11 Lome Storm är en tuffing men fungerar inte alltid fläckfritt i auktionen. Den gångna helgen fick han en blytung slutrunda i tredjespår men hade nog slutat rätt långt framme om det inte blivit galopp in på upploppet. Örjan Kihlström upp nu. Han har kört Lome Storm vid ett tidigare tillfälle och då blev det seger med drygt tre längder. Tas på största allvar och glöm inte bort att han troligen hade bollat med Buska Blyg just i Färjestad under september månad utan galoppen i slutskedet. Spik eller två streck, det är jackpotfrågan.

5 Sundbo Komet kan flytta på sig med rätt resa. Senast smög han med bakom hästar och hade kanske något sparat över mål.

9 Bäcklös Uriel är riktigt bra i grunden och har nu två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Kördes snällt i lördags och pressades ej över mål. Står lite hårt inne på pengarna nu men kan duga om Buska Blyg sviker.

8 Sundbo Nova återkommer efter uppehåll och saknar dessutom meriter med skorna på de senaste åren. Hon har gjort flera bra lopp bakom toppmärren Stjärnblomster och tillhör de bättre i loppet.

4 Harry Växus avslutade positivt längst ute i banan i lördags och verkar i gott slag. Han har dock bara vunnit två lopp 2019-2022. 

V75–5

V75-5 är ett försök i den lägsta klassen och håller verkligen... den lägsta klassen. Tipset till 1 Sjaman som har perfekta förutsättningar. Han är startsnabb och har vunnit fyra av fem då han gått i ledningen. Sjaman är mycket startsnabb och normalt sett tar ingen en hel längd på honom. Senast var han ute på V75 men togs då upp direkt från start och hamnade bland de sista. Spurten var dock av bästa märke och han tog mycket på vinnaren den sista biten. Erik Adielsson upp nu och skapliga chanser till spets och slut.

3 Equal To None är inte fläckfri i aktionen men jag tycker mig ändå ha sett en förbättring vid vinsterna på slutet. Han är rätt allround och bra för klassen. Sex vinster på 13 starter hittills vittnar om ett bra löphuvud. I ett ganska ojämnt lopp i den lägsta klassen är Jepsons styrning ett av de hetare buden.

4 Global Classified är fortfarande grön men det verkar finnas fin utvecklingspotential i fyraåringen. Senast släpptes han välvilligt till ledningen och då trodde nog många att loppet var över. Utvändige Jano di Quattro visade dock sig vara en allt för tuff nöt att knäcka men den är bättre än någon av lördagens konkurrenter. Spår fyra är bra och även om spets troligen är upptaget nu så är han med och hugger.

10 Boke Palema besitter ett bra löphuvud och går alltid till mål. Vann sin senaste start i ett enklare sällskap men går upp i klass nu. Styrkan är prima men är han inte en smula ospeedig för V75?

7 Abbe Av Sveden kommer från V75-seger och vann då lätt efter en spårsnål styrning. Spår sju är lite väl långt ut på vingen och han tar normalt sett inte en längd på Sjaman. Skor runt om är inga problem, han har gjort samtliga starter med den balansen.

V75–6

V75-6 håller kanonklass och extra spännande blir det då två av fältets bästa hästar dragit bakspår. 12 Amalencius B.B. har inte startat sedan ett galoppmisslyckande i en Breeders Crown-semifinal. För motståndet stod då bland annat Önas Prince. Trots att aktionen inte flöt perfekt för dagen var det nog en framskjuten placering som rök all världens väg när han felade. Något lär ha stört honom den dagen och sedan dess har vi inte sett Amalencius i startlistorna. Nurmos har det alltid vältränat och i ett högklassigt Klass I-försök är han med största sannolikhet bästa hästen. Läget är en annan femma men om det är någon som kan trolla fram kaniner ur hattar så är det Örjan.

5 Es Trenc skojar man dock inte med i första taget. Inga dåliga Norge-historier biter på denna hårding som bitvis sett bländande ut. I årsdebuten lekte han med konkurrenterna från spets och förhoppningen är att släppas dit på nytt. Jag vet i nuläget inte hur Johan Untersteiner tänker bakom Ture L.A. Om han till varje pris vill svara ut den norske gästen så riskerar båda falla tungt. Släpp och det kan lösa sig perfekt. Det finns sämre ryggar än den på Es Trenc.

10 Hannibal Face stod för en sjukt bra insats när han kutade snabba 11,6 över medeldistans i höstas. Riktigt lika vass har han inte varit sedan dess men vann ändå på bra sätt från ledningen i årsdebuten. När han går felfritt brukar han vara svårslagen. Från bakspåret kan han i lugn och ro trava in sig.

4 Ture L.A. är bra för klassen men borde nog hållit bättre senast för att få överbetyg. Mycket tyder på att han tidigt sitter i ledningen. Men vad händer sedan?

2 Räser Helge trodde jag mycket på i Sylvesterloppet senast men tyvärr var han inte tävlingsmässig den dagen och ströks. I toppform duger han givetvis fint men efter att ha blivit struken två gånger på raken måste man närma sig honom med försiktighet.

6 King of Greenwood står stenhårt inne på pengarna men jag vågar trots det inte nonchalera honom. Två raka i imponerande stil har det blivit på slutet och han är dessutom lika snabb ur groparna som en jamaicansk sprinter.

3 Ninja Zon skrällvann på V75 nyligen och slog då av en så pass bra häst som I Can Steel i det sista steget. Senast fick Ninja återigen ett perfekt smyglopp och såg ut att gå mot seger, då en konkurrent slank emellan på open stretch. Spets och släpp?

V75–7

V75-7 håller ojämn kvalitet. 10 Four Guys Dream är fortsatt i toppförfattning. Senast valde kusken (klokt) ett lopp i rygg på ledande Sweetman och det var sånär att den virvlande slutspeeden räckte till seger. Polletten tycks ha trillat ner på allvar och även om hästen ännu är segerlös över längre distanser (endast en andraplats på sex försök) så ska det inte vara något problem. Visserligen såg det från sidan ut som om han var blek över 2 640 meter för fem starter sedan men då sprang han med punktering. Bra motstånd på lördag men han är minst lika bra som någon annan i fältet. Tips.

5 Baritone Artist var riktigt vass vid segern för två starter sedan men fick trots detta inte folkets kärlek när han startade på V75 i lördags. Fast det berodde helt och hållet på att han då drogs med spår tolv. Insatsen lovade gott och det såg ut att finnas gott om krafter sparade efter en maxstyrning av kusken. Är han lika bra nu till helgen kan skrällen vara ett faktum.

6 Upper Face mötte flera av dessa konkurrenter senast och avslutade då starkt från kön. Distansen är knappast ett minus och han plockar ner många under slutvarvet. Jag är heller inte främmande för att han släpps till ledningen efter en bit, och om så blir fallet... håll i hatten!

9 Innovation Love svek näst senast men var bättre i den efterföljande starten. Smögs då invändigt och fick luckan som på beställning. Visst, han exploderade inte över upploppet men det var ändå ett fall framåt. 

4 Beartime är mycket bra för klassen och kan ”allt” i ljusa stunder. Han kan vara väldigt stökig i startmomentet men har nu skött sig i fyra starter på raken. Senast fick han chansen för sent men gick bra över mål i en snabb avslutning. Duger långt i felfritt lopp. 

12 Maestro Crowe hade en omöjlig uppgift senast men avslutade positivt i skymundan. Han närmar sig toppformen och har nu två lopp i kroppen efter uppehåll. Jag gillar honom högt och rent men känslan är ändå att han är en smula för ospeedig för att vinna lopp i denna klass. Styrkan är det dock inga som helst fel på. Ju skitigare banunderlag desto bättre. 

11 Nero Maximus står lite hårt inne på pengarna men är inte så tokig. Senast fick han loppet kört i halsen och avslutade fullt godkänt bakom M.T.Oskar. Om man streckar många.

Tidiga spikarna:

3 Bravo Sabotage (V75-1) kommer från färsk V75-seger och visade att toppformen fortsatt sitter i. Något tuffare uppgift nu på lördag och helt säker på att han hittar till ledningen är jag inte. Inte med en sådan som Pere Ubu med bakom vingen. Jag hoppas dock på en liten solfjäderseffekt, eller att Johan Untersteiner trots allt inte trycker plattan i mattan i första starten efter uppehåll. Det finns gott om roliga skrällbud i V75-inledningen men jag chansar och spikar mig ur problemet. 

1 Ble du Gers (V75-3) har imponerat stort en längre tid men senast, i guldfinalen, stod han inte att känna igen. Han har fått sig en kortare paus sedan dess och det blir väldigt intressant att lyssna på vad Frode Hamre har att säga om dagsformen. Jag minns mycket hellre Åby-loppet då han bara mosade ner konkurrenterna under slutvarvet och då lekte med bland annat Lucifer Lane.

Jag förstår mycket väl att chanserna att hålla ledningen från innern är små med en sådan som Disco Volante med i fältet, men litar samtidigt på att kusken fort som ögat trycker sig ut i andraspår. Sedan blir det ett offensivt upplägg, lita på det, och då varken Lucifer eller Disco visat toppform på sistone skulle det förvåna mig om Johan eller Ulf vågar/vill svara när favoriten kommer upp utvändigt. En Ble du Gers i toppform vinner ett lopp som detta.

Tidiga skrällarna:

9 Global Virgin (V75-2) var oerhört läcker vid vinsten näst senast och är hon lika bra på lördag får de övriga tävla om andrapriset. Hon har inte öppnat speciellt snabbt i voltstart tidigare och visst föreligger det vingelrisk, men med minsta lilla klaff blir det åka av över upploppet.

1 Sjaman (V75-5) är i skrivande stund streckad under tio procent och jag går efter den procenten när han placeras i skrällrubriken. Innerspår bakom bilen, spetsläge och Erik Adielsson i sulkyn... Faktorer som verkligen talar till Sjamans fördel. I ärlighetens namn var jag länge och väl inne på att lämna honom ensam på lappen. En tänkbar chansspik på de mindre systemen.

4 Ture L.A. (V75-6) svek en smula i senaste starten och kan bättre än så. Kapacitet för seger finns och här luktar det spets eller rygg ledaren. Farlig att nonchalera.

5 Baritone Artist och 6 Upper Face vill jag varna för lite extra i V75-7. Den tidigare är i sitt livs form och hittar en fin position tack vare sin startsnabbhet. Den senare släpps möjligtvis till ledningen och har inga problem med distansen.


ANNONS: V75-jackpott 49 miljoner på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Tidiga tanken-systemet:

V75-1: 3 Bravo Sabotage (5-4)

V75-2: 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15 (2-3)

V75-3: 1 Ble du Gers (2-8)

V75-4: 3, 11 (5-9)

V75-5: 1, 3, 4 (10-7)

V75-6: 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12 (9-1)

V75-7: 4, 5, 6, 9, 10, 12 (11-8)

2 016 rader/1 008 kronor

Banfakta, Färjestad

Banförkortning: F

Längd: 1 000 m

Bredd: 20,4 m (2140 m), 21,1 m (1640 m)

Upplopp: 177 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Nej

Källa: Svensk Travsport.

Startlistor:

V75-1, 1 640 meter auto

1 Master Blaster - Lövdal A 5 1 4 1 5 13,8a

2 Lass Revenue - Djuse M 3 4 4 2 4 11,6a

3 Bravo Sabotage - Adielsson E 5 5 3 1 1 11,7a

4 Kimi di Quattro - Svedberg M B 6 1 1 4 1 12,1a

5 Pere Ubu - Untersteiner J 1 1 2 3 5 11,6a

6 Okashi Cheri - Ruud Nilsen R A 4 6 3 1 1 12,4a

7 Listas Spartacus - Kontio J 2 4 1 0 4 12,4a

8 Iwan Boko - Jepson C J 1 7 4 d 0 12,0a

9 Issiah - Lennartsson P 6 6 5 6 1 11,4a

10 Sashay Kemp - Kihlström Ö 4 4 4 1 0 6 10,9a

11 Anchor Man - Djuse M A d 2 2 2 d 12,8a

12 Incredible Wine - Dalborg T d 2 2 1 3 11,8a

V75-2, 2 140 meter volt

1 Edgeuptotop - Djuse M 6 2 d 6 3 15,6

2 Olga Tooma - Adielsson E 2 0 4 2 6 15,5

3 Japiro Queen - Niklasson M 5 2 3 1 5 16,3

2 160:

4 Drip Drop - Kontio J 4 2 d 5 0 14,6

5 Tanya Gel - Kihlström Ö k 5 7 6 3 13,2

6 Queen Ratzeputz - Sjöström C 2 4 1 3 1 16,5

7 Ale' Pride Gar - Svanberg O 0 6 2 2 3 13,7

8 So Superb* - Östre O J 3 2 1 2 0 15,9

9 Global Virgin - Jakobsson M 0 1 0 1 5 14,8

10 Kirsi Boko - Untersteiner J 0 d 3 1 4 14,5

11 Isan - Crebas H 1 0 3 1 6 14,1

2 180:

12 Quarcia - Pettersson T 2 1 5 4 1 12,8

13 Chablis Ribb - Jepson C J 3 4 0 1 4 17,1

14 Divine - Leo E 3 8 0 0 7 12,5

15 Devs Daffodil - Lugauer C 7 6 4 1 1 12,5

V75-3, 2 140 meter auto

1 Ble du Gers* - Midtfjeld P O 1 1 1 1 4 10,0a

2 Lucifer Lane - Nilsson J A 2 6 2 3 2 10,2a

3 Halva von Haithabu* - Sjöström C 3 1 5 1 10,4a

4 Ragazzo da Sopra - Niklasson M 7 6 5 3 8 10,7a

5 Mr Golden Quick - Djuse M A 4 1 7 4 0 11,2a

6 Disco Volante - Ohlsson U 4 2 0 d 0 09,9a

7 Niky Flax - Untersteiner J 3 6 5 3 4 10,0a

8 Hazard Boko - Skoglund R N 1 d 0 6 1 10,4a

9 Candor Hall - Kihlström Ö 7 1 0 6 3 11,5a

10 Madelen L.T.C.* - Adielsson E 4 4 4 2 5 10,4a

11 Nappa Scar - Lennartsson P 0 1 5 5 4 10,1a

12 Elian Web* - Kontio J 3 0 8 4 8 09,9a

V75-4, 2 140 meter volt

1 Kajsas Ture - Österberg S 6 6 0 3 5 25,5

2 Lysjö Wilda - Jakobsson M 0 2 d d 5 24,7

2 160:

3 Buska Blyg - Bergh R 4 1 d 1 0 24,9

4 Harry Växus - Skoglund R 2 1 6 8 5 24,0

5 Sundbo Komet - Ohlsson U 3 4 d 1 6 25,9

6 Faste Jerva* - Kontio J 5 1 1 3 d 25,9

2 180:

7 Nordby Fröy* - Nilsen P L d 5 4 6 0 23,0

8 Sundbo Nova - Djuse M A 2 1 2 5 7 23,5

9 Bäcklös Uriel - Kylin Blom O 5 4 k 4 8 27,1

10 Rappnor* - Östre O J 4 6 8 5 3 23,4

11 Lome Storm - Kihlström Ö d 3 1 7 d 24,3

V75-5, 2 140 meter auto

1 Sjaman - Adielsson E 7 1 4 1 2 13,3a

2 Super Express S.W. - Nilsson P 1 2 2 4 3 14,9a

3 Equal to None - Jepson C J 5 1 3 1 1 13,7a

4 Global Classified - Djuse M 1 2 1 1 2 14,8a

5 Listas Die Hard - Ohlsson U 3 2 2 1 5 15,6a

6 Tupac Face - Nilsson J 6 1 1 7 2 14,5a

7 Abbe av Sveden - Berglöf E 7 1 2 0 1 14,7a

8 Yes Sun - Karlsson P-G 2 3 2 1 2 13,5a

9 Teton Farfetch - Dalborg T 1 2 0 5 5 14,5a

10 Boke Palema - Eriksson K d 1 2 d 1 15,0a

11 Digital Bar - Forss M 2 3 1 7 2 13,3a

12 Nydalens Finity - Karlstedt R 4 2 3 1 4 13,6a

V75-6, DD-1, 2 140 meter auto

1 Habrik Am - Jansson T 2 2 1 3 3 12,3a

2 Räser Helge - Djuse M A 3 2 1 1 2 13,2a

3 Ninja Zon - Niklasson M 3 4 5 1 2 12,0a

4 Ture L.A. - Untersteiner J 3 1 0 3 7 11,6a

5 Es Trenc* - Mikkelborg O 1 1 1 3 1 11,2a

6 King of Greenwood* - Persson S 3 2 0 1 1 12,8a

7 Xerxes Millpond - Jepson C J 2 1 1 2 5 12,1a

8 Ready Trophy - Kontio J 6 1 3 1 0 13,1a

9 Solkattens Ferrari - Adielsson E 5 1 1 2 0 14,7a

10 Hannibal Face - Kolgjini A 2 1 0 8 1 11,6a

11 Bandit Frontline - Ohlsson U 1 4 2 8 3 12,1a

12 Amalencius B.B. - Kihlström Ö 1 3 d 1 d 12,2a

V75-7, DD-2, 2 640 meter auto

1 Making Love - Ohlsson U 0 0 6 2 0 11,1a

2 Busy Doin' Nothing - Schön M 0 3 5 8 2 12,7a

3 Bison Spiro - Pieters D 0 4 2 0 0 11,8a

4 Beartime - Jepson C J 8 3 8 3 5 11,0a

5 Baritone Artist - Svedberg M B 6 5 0 1 3 11,3a

6 Upper Face - Kolgjini A 5 7 6 1 4 10,8a

7 Felix V.M. - Niklasson M 4 3 4 6 7 11,0a

8 Jaques Noir - Lövdal A 2 5 1 7 0 10,7a

9 Innovation Love - Bergh R 0 1 1 0 3 11,6a

10 Four Guys Dream - Persson S 6 1 2 1 2 10,9a

11 Nero Maximus* - Lugauer C 7 1 3 2 2 11,4a

12 Maestro Crowe - Untersteiner J 1 2 1 3 4 14,4a


ANNONS: V75-jackpott 49 miljoner på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75-tips

V75-tips

V75

Trav

Hästar