Miljondragen: ”Står väldigt bra inne - kör!”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 3 juli på Lindesberg • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel • Spelade in 2,4 miljoner förra veckan

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.

V86 avgörs på Lindesberg med spelstopp klockan 19.20, onsdag.

Sportbladets superexperter har synat omgången. Här är spikarna, miljonrensarna och snabbanalysen du inte får missa.

Förra veckan spelade experterna in 2,4 miljoner kronor på spelformen.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Spiken har varit hemskt bra, blir svårslagen, säger Christoffer Wickman.

– Skrällen är bortglömd, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

Den här veckan är det V86 på Lindesberg med spelstopp 19.20, onsdag.

Vid förra veckans V86-omgång spelade Sportbladets experter in 2,4 miljoner kronor på spelformen, då systemet ”Sportbladet Insider” satt. 151 andelsköpare fick knappt 16 000 kronor vardera.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i V86-omgången. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.50, onsdagen den 26 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

4 Vincero’ Gar (V86-4) var ute i ett tufft lopp på V75 i Norge senast. Där blev hästen
klämd mellan två andra ekipage i första sväng och galoppen var oundviklig. Är ute i ett betydligt lättare lopp nu, i alla fall om man ser till pappret, och spåret är dugligt. Alessandro Gocciadoro har inte gjort sig känd som någon blyg herre och här bör han skicka sin häst tidigt mot ledning. Då finns inte förlust. En bra spik.

Miljonrensarna

Varnade för 6 Vagabond Bi (V86-5) förra veckan. Då blev hästen ett enormt stallskrik och stod och studsade direkt i starten. Jepson har nu bett tränaren ändra lite i utrustning och jag litar rakt ut på Carl-Johan. Kanske blir spelad i underkant denna gång?

Jag gillar stilen på 9 Bag’s Simoni (V86-6) för dagen. Är startsnabb, så bakspår sätter
ner chanserna, men det kan lösa sig bra från detta läge och då är inte hästen dålig. Står väldigt bra inne i loppet. Kör, Henna!

Tänk på att...

... omgången körs i Lindesberg, upploppet är 192 meter långt, inte så mycket kortare än Solvallas dito, men känns kortare. Det är ofta fördel för hästarna i främre träffen när upploppet nalkas.

... 5 Wingmaster (V86-1) verkligen står på tur för en seger. Ska gå med rycktussar!

... 5 Zim Sala Bim (V86-3) blir hårt betrodd. Han har aldrig vunnit lopp. Visserligen lågklassigt löp, men inget man vill gå all in på.

... det ska bli fint väder kring banan i morgon kväll. Räkna med en snabb bana.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

4 Vincero’ Gar (V86-4) har varit hemskt bra varje gång på svensk mark och han möter mycket lämpligt motstånd den här gången och bör bli svårslagen. Gocciadoro kör nog bara framåt, och det ska sluta med seger. 

4 Fossens Wally (V86-8) tycker jag är en prisvärd spik, i ett lopp där de flesta högst troligtvis målar på ordentligt. Jag gillar den här tjejen skarpt!

Miljonrensarna

10 Dexter Brick (V86-6) har fått tre lopp i kroppen efter uppehåll och hon bör därmed vara uppåt i form och med lite tempo under vägen kommer hon spurta starkt till slut. Hon är inte alls så tokig i grunden och motståndet skrämmer henne inte. 5 Vanesia Ek
(V86-7) tycker jag har varit positiv i tuff konkurrens i de två starter som hon gjort
på svensk mark. Jag blir inte ett dugg överraskad om det är dags för seger för henne den här gången. Ska tas på fullaste allvar.

Tänk på att...

... 8 Dixie Brick (V86-2) möter inte mycket till motstånd, hon är en motiverad favorit
i loppet. Endast galopp och läget emot.

... 7 Valter Vald (V86-3) tycker jag är den häst i sällskapet som visat klart mest och även det här är en motiverad favorit i loppet. Utan större vingelrisk är det bra chans.

... 6 Vagabond Bi (V86-5) imponerade vid seger i debuten för Persson för tre starter sedan, galopperade med krafter kvar i starten efter det, och senast som skrikhäst på V86 blev det startgalopp. Revansch nu?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

4 Vincero’ Gar (V86-4) har varit ruggig i alla
starter i Sverige, men fick ge sig under Elitloppshelgen mot en häst som lifta med i rygg. Senast fick Jorma köra och det blev galopp på Bjerke. Denna gång hoppar tränaren Gocciadoro upp bakom och från ett bra utgångsläge tror jag man bara bombar framåt och kör sig till ledningen. Därifrån har jag svårt att se honom torska mot det här motståndet. 

Miljonrensarna

6 Imma Hanover (V86-2) har jag alltid haft en gott öga till, hon har bara tagit en seger men ofta levererat bra lopp. Hon var tillbaka
efter paus senast och gick bra som tvåa, med loppet i kroppen kommer hon vara
ännu bättre och ska tas på största allvar nu.

14 Global Skipper (V86-5) är bortglömd i skrivande stund. Stark herre som älskar den långa distansen och har ett lopp i kroppen. Femtespåret i volten klarar han och träffar Jonas rätt kan han sitta bra på det direkt. 

Tänk på att...

... det är Lindesbergs största travdag,
brukar vara mycket publik och en folkfest. Det bjuds på bra lopp och förra året blev det ganska låg utdelning just denna dag. Det ser öppnare ut i år. 

... 5 Wingmaster (V86-1) gjorde ett riktigt
bra lopp mot mycket tuffare årskamrater senast. Han gör alltid sitt bästa och skulle
det lösa sig kan han ta en efterlängtad seger.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Tror att jag måste gå rakt ut på 5 Wingmaster i V86-1 den här omgången. Den här lille krigaren gör allt rätt – varje gång – men får aldrig utdelning. Kan vinna det här loppet på olika sätt, men öppnade bra
senast och skulle han komma till spets i det här loppet, då är det över.

4 Vincero’ Gar (V86-4) står inför en smaskig uppgift. Det är lite formtapp på Gocciadoros hästar, men det ska inte oroa här.

Miljonrensarna

7 Robloxia (V86-2) är kvick ut från start och ska maxas i balansen. Gillar verkligen stallformen hos Westholm och det här kan bli bra. Loppet är svagt, så det kan mycket väl räcka hela vägen.

Bara två procent på 4 Ajlexes Cubano (V86-7) måste vara för lågt. Hästen är
mycket startsnabb och har spår mitt i banan, han bör kunna blåsa till front denna gång. Där kanske han körs nu och då kan det räcka hela vägen.

Tänk på att...

... det var tre ruggigt bra intryck i V86-8 senast. 4 Fossens Wally reparerade en
galopp på bästa sätt under Elitloppshelgen. 5 Livi Memory var grym med ändringarna senast och imponerade stort och 8 Mattie gick strålande med barfotabalans och bike i comebacken.

... 1 Canari Match (V86-7) återkommer efter lite paus. Redéns hästar brukar inte behöva lopp i kroppen, men den här storfavoriten måste jag försöka att fälla. Det finns gott om smaskiga speldrag i loppet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider på V86. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Vincero’ Gar (V86-4) kommer ut i ett bronsförsök och blir troligtvis hårt spelad. Gocciadoros segermaskin har inte vunnit på två starter, men det ska man inte ta så hårt på. Näst senast under Elitloppshelgen satt en 06-öppning i benen då Bucks to Burn vann på
fotot och senast blev det galopp på Bjerke.
Spikar även om jag har en del respekt för Marcus Lindgrens Hierro Boko. 8 Dixie Brick (V86-2) borde också ha en vettig uppgift.

Miljonrensarna

9 Ti Punch Broline (V86-1) galopperade hejdlöst innan bilen släppte fältet senast och så var den dagen förstörd. Gången före det var det samma visa med galopp, men skulle det bli felfritt för den här tjejen finns det fart som duger långt. Nu är det återigen dags för Örjan Kihlström i vagnen vilket är spännande. 

5 Vanesia Ek (V86-7) känns spännande i Bergslagsloppet och jag blir inte förvånad om ”Bålgetingen” vinner årets upplaga. 

Tänk på att...

... den idylliska banan håller sin största travdag för året och det brukar ofta vara en mycket god stämning på publikplats. 

... 4 Luce Axe är ett spännande nyförvärv hos Dennis Palmqvist och man planerar
att rycka skorna och sätta på ett helstängt huvudlag. 

... i Bergslagsloppet (V86-7) blir troligen 1 Canari Match stor favorit. Daniel Redéns
sjuåring har vunnit just detta lopp tidigare, men hur är det med formen nu efter uppe-
håll?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE