”Har kanonform – är en storskräll på V86”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 21 april på Jägersro och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Publicerad:
Uppdaterad:
Stefan Melanders Digital Literacy är en superskräll i kväll på V86.
Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Stefan Melanders Digital Literacy är en superskräll i kväll på V86.

TRAV

V86 på Jägersro och Solvalla står på kvällens meny.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Formen har nog aldrig varit bättre på mitt skrälltips, säger Erik Pettersson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

MISSA INTE: V86-podden ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


22 697 kronor i vinst per andel

Vid lördagens V75-omgång prickade två system i andelslaget in alla sju rätt:

Sportbladets Tidiga V75-tanke

Vinst per system: 20 662 kronor

Vinst per andel: 2 066 kronor

Rekord-Micke Lilla

Vinst per system: 22 624 kronor

Vinst per andel: 1 508 kronor

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade två system i andelslaget in åtta rätt:

Torpas V86 Monstret

Total vinst: 136 182 kronor

Vinst per andel: 22 697 kronor

Torpas Sistaminuten

Vinst per system: 128 586 kronor

Vinst per andel: 10 715 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.41, onsdagen den 21 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Sällan man har sån fin känsla för en spik som jag har för 4 Emoji (V86-1) i kväll. Det här är definitivt en av Danmarks bästa hästar och han avslutade fjolårssäsongen på bästa sätt. Kommer tillbaka nu efter tävlingspaus, men han ar grym i fjolårets dito och jag tvivlar inte. Flemming låter nöjd och spåret är toppen. Antingen kör han till ledningen, eller så vinner han helt enkelt oavsett position. Till bara 41 procent i skrivande stund är det här en kanonspik.

Miljonrensarna

5 Fuel Burn (V86-2) är verkligen ingen segerstaplare, men jag tyckte att hon höll bra senast mot en riktigt bra häst. Såna motståndare finns inte nu. Spåret är statistiskt toppen och Örjan Kihlström sitter i vagnen. Åtta procent.

Jag har stor tro på 6 Benedetto O.P. i (V86-4). Men väljer man att gardera tycker jag att ni ska ta med ”potthästen” 12 Digital Literacy. Formen har nog aldrig varit bättre. En procent.

Svårt att förstå varför 4 Gambit Brodde (V86-7) bara är streckad till sex procent. Vi får skorycket, kanonspår och Lugauer-stallet har okej snurr på grejerna för dagen. Där inget lopp för världsmästare det här, ”Gambiten” kan mycket väl slå till.

Tänk på att...

… omgången körs på Solvalla och Jägersro i kväll.

… innan lite busväder ska dra in över landet ser det fint ut i Stockholm och Malmö i kväll, så räkna med fina förutsättningar för de fyrbenta att kuta på.

… jag inte fallit pladask för 4 Zoara’s Club (V86-2) i det italienska lopparkivet. Hon är anmäld barfota runt om, men vad jag förstår blir det skor runt om, som hon brukar tävla. Bara en av flera i loppet, för mig.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spiken

6 Benedetto O.P. (V86-4) är en italiensk fyraåring som har hög segerprocent och ser riktigt fin ut. Han vann från positionen utvändig om ledaren senast och hade krafter kvar. Rapporterna från stall Gocciadoro är starka och det låter som det är en häst som ska klättra i klasserna under sommaren. Kusken Andreas Lövdal är en av de bästa ungdomarna vi har och jag tror han är offensiv i kväll. Är han framme tidigt tror jag han blir släppt i till ledningen och sedan är loppet över. Skulle det bli svar invändigt tror jag chansen är god från utvändigt ledaren igen.

Miljonrensarna

3 M.T.On Target (V86-6) agerade lite trögare än väntat senast men går framåt med loppet i kroppen. Till dagens start ska han utrustas med helstängt huvudlag och eventuellt rycktussar vilket jag ge bra effekt. Till under tio procent är han given på lappen.

9 Victory Lee (V86-7) gjorde ett starkt lopp näst senast på V75 som trea. Senast fick han ett tyngre lopp och blev trött. Från det här utgångsläget kan det bli en bra resa. Barfota runt om är också intressant och till fem-sex procent är han värd att plocka med.

Tänk på att...

... Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86-omgång och det ser något favoritbetonat ut på förhand.

... Flemming Jensens fina femåring 4 Emoji (V86-1) gör årsdebut i kväll och jag tror han har bra chans direkt. Hans årsdebut förra året var stark och det låter bra från stall Jensen.

... V86-3 är ett riktigt dåligt lopp, inga segermaskiner direkt och här blir jag inte förvånad om det skräller.

... 2 Missle Hill (V86-8) gör spännande årsdebut, har ett bra utgångsläge och blir svårslagen från ledningen. Siktas mot Elitloppet!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Spets och slut. Ja, något annat kan jag inte tänka mig att vi får se i V86-8, The Onions lopp, på Solvalla i kväll. 2 Missle Hill är en liten och lätt-tränad häst som var grym direkt i årsdebuten i fjol då han pep till ledningen och stack undan på en låg 10-tid. Vi lär få se något liknande i kväll. Tråkigt med en favorit i sista avdelningen, som förmodligen rensar ”noll”, men vi får hitta skrällarna innan dess...

Miljonrensarna

5 Persos Otello (V86-6) låter det riktigt bra på från tränarhåll. Per Lennartsson kör och läget är intressant. Två procent.

9 Victory Lee (V86-7) ska gå barfota runt om i kväll och möter ett gäng som han absolut matchar. Vi får klart under tio procent, som det ser ut när jag plitar ner dessa rader. Tacksamt!

V86-3 är väldigt lågklassigt och här skulle det kunna skrälla rejält. Jocke Lövgren har fin stallform och nu plockar han av skorna på 12 Nibali. Kan mycket väl skära mållinjen först i afton. Fyra procent.

Tänk på att...

… V86-omgången delas mellan Solvalla och Jägersro.

… Flemming Jensen har en fin häst i 4 Emoji (V86-1) och han låter nöjd inför årsdebuten. Han går barfota runt om direkt. Vi räknar med en fin prestation.

… det blir intressanta ändringar på skrällen 10 The Lucky One (V86-2). Ulf Ohlsson hoppar upp i sulkyn och det är anmält barfota runt om.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

9 Versace Broline (V86-5) gjorde debut för Joakim Lövgren senast och såg riktigt fin ut som fastlåst. Stallet är optimistiska inför kvällens uppgift och jag tror han fäller allt med minsta klaff. 16 procent.

2 Missle Hill (V86-8) var femma i Elitloppet i fjol och gör en spännande årsdebut. Det låter som han ska vara väl förberedd och då är det en toppchans från spets.

Miljonrensarna

5 Fuel Burn (V86-2) var bra som tvåa bakom topphästen Bitcoind’ Arc senast och får hon en bra resa kan hon avsluta snabbt över upploppet. Åtta procent.

5 Hector de Sajan (V86-3) är väldigt snabb ut och vore intressant från ledningen. Jag är inne på att han kan springa riktigt fort därifrån och då blir han ingen lätt nöt att knäcka. Sex procent.

Tänk på att...

6 Benedetto O.P. (V86-4) är en italiensk segermaskin hos Alessando Gocciadoro. Det låter positivt från stallet och man räknar med en bra prestation.

... 3 M.T.On Target (V86-6) ska tävla med helstängt huvudlag och även med rycktussar för första gången. Det kan bli bra effekt!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

2 Missle Hill (V86-8) är en motiverad favorit som hade ett strålande avslut på förra säsongen. Hans spurt i Jubileumspokalen skämtar man inte bort. Jag tror vi får se en mäktig prestation av Redéns lilla stjärna och får en inbjudan till årets Elitlopp. Inga ändringar gällande utrustning, barfota runt om och en amerikansk sulky. Jag tror de andra ekipagen i loppet tävlar om andraplatsen.

7 Halo Am (V86-5) borde vara favorit i detta lopp, andrahandare nu. Gör debut i ny regi för tränare Jerry Riordan. Hästen har fin grundkapacitet och jag blir inte förvånad om han sätter nosen först. Favoriten 5 Oche Trot är också en kapabel häst men jag tror mycket mer på 7 Halo Am. Bakom dessa två är loppet vidöppet. Halo Am kan vara ett spikförslag.

Miljonrensarna

1 Danilo Brick (V86-2) har ofta otur i spårlottningen, men inte i kväll. Han är värd att nämnas här, hästen är kapabel och de som minns vet att han har stridit mot Campo Bahia under treåringssäsongen, men någon sådan finns inte i detta lopp. 14 procent tar vi utan att blinka. Barfota runt om och bajken åker på. Nu kör du Jorma!

4 Gambit Brodde (V86-7) är streckad på sex procent, här är det spelvärde. Barfota runt om och en bike på kort distans. Favoriten 6 Four Guys Dream tror jag får bekänna färg och någon ledning borde han inte komma till. Favorit i fara…

Tänk på att...

... V86 saxas mellan Jägersro och Solvalla.

... Jägersro är en spetsbana. Ledningen är guld värd.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll på V86. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!