V86

Kan snuva favoriten: Tidig på mina lappar

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 18 september på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

V86 avgörs på Jägersro och Solvalla i kväll.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Den här hästen är tidig på mina V86-lappar, säger Sportbladets Mattias Karlsson om sitt drag som kan snuva favoriten.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Och experterna visar storform.

I lördags satte Mario Lipovac alla sju rätt på V75 – för andra lördagen i rad och gav 1 000 kronor per andel på systemet ”Marios Blogg”.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i onsdagens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 10.30, onsdagen den 18 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Har fått feeling för 3 Olle Rols (V86-8) på onsdag. Galoppen senast oroar, men vid det tillfället gick hästen riktigt fort. Olle trivs på Solvalla och den här gången är det ett rejält kuskplus, Örjan Kihlström ­hoppar nämligen upp i sulkyn. Det ser ut att bli ­lite körning inledningsvis och jag hoppas att Örjan kan ta dödens 1 200 meter från mål. Det ska vara bra chans för Olle Rols att ­besegra det här gånget då. Fin procent.

Miljonrensarna

3 Franklin Face (V86-3) såg väldigt fin ut inför loppet senast, men kusken kom för ­tidigt upp till bilen och spolierade hästens chanser. Dante Kolgjini nu och jag gillar hans körnävar. Snabb ut och det får gärna bli spets för mig. Mycket tidig. 20 procent.

Rensare och rensare, men jag kommer ­inte att spela utan 10 Zarchicco Park (V86-7). Han gör första starten för Riordan och det blir barfota och bajk direkt. Gick topptid bakom Norton Commander senast. 15 procent.

Tänk på att...

... omgången saxas mellan Solvalla och ­Jägersro denna onsdagskväll.

... det är fördel ston i V86-1 då dessa har fått tjäna betydligt mer pengar än vad hingstarna och valackerna har fått göra.

... 7 Nanetta Hill (V86-5) är en mycket bra häst, men lite intressant att Johan Untersteiner rycker alla skor på 5 Googla In.

... 10 Lady Nadine (V86-6) i princip ­möter sig själv. Ett gäng hon normalt slår även den tunga vägen.

... 1 Sevilla (V86-7) nog blir av med spets.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Sevilla (V86-7) kan öppna snabbt från start och efter mycket koll i lopp­arkivet är jag tämligen övertygad om att han håller ut sina konkurrenter från start och väl i ledningen ­måste det ­vara jättechans på seger. Joakim Lövgrens sjuårige valack levererar bra in­satser ­varje gång och det här anser jag utan ­tvekan är V86-omgångens i särklass ­bästa spikförslag.

Miljonrensarna

3 Franklin Face (V86-3) är betydligt ­bättre än raden och jag blir inte överraskad om det är dags för seger nu. Han gick starkt ­efter ett tungt lopp näst senast och gick bra efter tidig galopp senast. Får jag ­honom tidigt till ledningen tror jag att han säljer sig dyrt! 20 procent.

6 Djorkaeff Sisu (V86-4) har visat form en längre tid utan att han har fått vinna, nu kan det dock vara dags. Kör Kim Moberg bara i tid tror jag att han blir tuff att stå emot till slut. Sex procent.

Tänk på att...

... i V86-1 är det bara 1 Inertial, 2 Tropicana Ås och 3 Panamera som vunnit över aktuell distans tidigare. De resterande sju hästarna i loppet har inte gjort det.

... 5 Carlos Amore (V86-2) är en fin typ, men han har bara fyra lopp innanför västen och en sådan orutinerad häst garderas.

... 7 Nanetta Hill (V86-5) vann trots feberfrånvaro senast och imponerar på mig, hon är en motiverad favorit i sitt V86-lopp.

... 5 Digital Class (V86-6) kan skrälla ­ordentligt med rätt lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

1 Sevilla (V86-7) har varit ute i tuffa gäng på slutet och håller toppform. Inner­spåret har han försvarat förut och skulle han ­göra det igen är nog loppet över. Jag tror att han har bra chans även om det inte ­skulle lyckas, Lövgren får hitta ut och sedan är han en av de bästa hästarna i fältet om ­inte den bästa.

Miljonrensarna

5 That’s Art (V86-1) har varit ute mot tufft motstånd och fått hårdhet. Senast ­testade han att kvala in till Derbyt utan framgång. Han har en tråkig rad vilket gör att han blir bortglömd. Stämmer det med positionerna har han kapacitet är blanda sig i segerstriden. Nio procent.

3 Franklin Face (V86-3) har fått dålig ut­delning på slutet. Jag gillar Dante Kolgjini då han kör med stort självförtroende. Från ett perfekt utgångsläge ska han med mycket ­tidigt på kupongen. 20 procent.

Tänk på att...

… V86-4 är ett stayerlopp som ser öppet ut. 3 Bag’s Simoni har svarat för bra insatser på slutet och från ett bra utgångsläge ska han inte glömmas bort.

7 Nanetta Hill (V86-5) har tagit fem ­segrar på sex starter vilket säger en del. Dock vet jag att Peter Untersteiner håller 10 Vinci I.M högt och hon har mer hårdhet än favoriten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Knepigt utgångsläge, men 7 Nanetta Hill (V86-5) är en häst lite utöver det vanliga. Fick ett lopp i kroppen senast och lär inte vara sämre den här gången. Får säkert göra lite jobb under vägen, men mot detta motstånd klarar hon det alla gånger i veckan. Det låter bra från stallet och jag tvekar inte när jag spikar.

Tycker även att 10 Lady Nadine (V86-6) har en riktigt fin uppgift. Rundar väl bara allt?

Miljonrensarna

Att trava på innerspår i långa lopp över 3 000 meter är snudd och a och o. Jag gillar 3 Bag’s Simoni (V86-4) och det ser ut som att hästen piper till ledningen. Om han körs där eller släpper spelar mindre roll – den här hästen är tidig på mina V86-lappar. Sex procent.

3 Kung Edward (V86-7) såg vinstfarlig ut en bit senast. Har formen där den ska ­vara och den här gången har den start­snabba hästen fått ett bra läge. Peter Ingves lär maxladda för att komma förbi 1 Sevilla. Sex procent.

Tänk på att...

... Solvalla och ”Jägers” turas om att ta hand om V86-loppen denna onsdag.

... Lugauer-stallet var iskallt under Derby­helgen, men jag har sett att hästarna har börjat gå bra igen. Värt att tänka på när man kryssar.

... favoriten i V86-2, 5 Carlos Amore, är bra, men färsk i gemet. Jag garderar om procenten ska hålla sig på den här nivån.

... 3 Olle Rols (V86-8) gick riktigt fort när han galopperade senast. Känns bra, enligt stallet och möter lämpligt gäng. Given.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

7 Nanetta Hill (V86-5) kommer till start med fem raka segrar och väldigt mycket ­talar för att segerraden förlängs ytter­ligare. Hon återkom efter lite frånvaro senast och trots att hon hade ett uselt utgångs­läge blev det seger. Hon bör vara ännu bättre med det loppet i kroppen och blir väldigt svårstoppad i det här loppet. Känns som en mycket bra spik på V86.

Miljonrensarna

5 Digital Class (V86-6) satt fast med allt sparat senast och hon har inte haft ­något flyt i loppen på slutet. Hon duger ­mycket gott i klassen när hon vaknat på rätt ­sida och löser det sig bara vettigt den här ­gången blir hon tuff att stå emot till slut. Tre procent.

6 Secret Mission (V86-7) håller toppform och avslutade riktigt vasst som trea ­senast. Levererar han ett lika bra lopp den här gången blir han att räkna med. Sju procent.

Tänk på att...

8 Quiz Töll (V86-1) fick ett lopp i kroppen senast och hon borde vara redo för en riktigt vass insats. Kan bli svårstoppad här trots det tråkiga utgångsläget.

3 Bag’s Simoni (V86-4) har haft en del otur på slutet och är bättre än raden.

3 Olle Rols (V86-8) borde gått framåt i form och den här gången får han Örjan ­Kihlström i vagnen, det känns intressant!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86

V86-tips

V75

V75-tips

Trav

Hästar