”Flyger lågt – är en duktig miljonskräll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 11 mars på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Journey och Troels Andersen är en superskräll på V86.

För två veckor sedan spelade Sportbladet in mest i Sverige på V86.

Förra onsdagen satt tre V86-system med full pott.

I kväll är det Bergsåker och Solvalla som står som V86-värdar med en jackpott på 14 miljoner kronor.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.


ANNONS: Här spelar du med Sportbladets unika jackpott-system [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 14 miljoner kronor.

Vid onsdagens V86 för två veckor sedan spelade Sportbladets experter in mest i landet efter att ha fått åtta rätt på systemet ”Sportbladets TV-rad”.

Total vinst för laget: 913 486 kronor

Vinst per system: 86 178 kronor.

Nettovinst per andel: 8 492 kronor

Totalt drog hela andelslaget in nästan 1,2 miljoner efter att tre olika system prickat in ”åttan”.

Tre system med full pott

Vid förra onsdagens V86-omgång satte tre Sportbladet-system alla åtta rätt. Totalt spelade hela andelslaget in 685 000 kronor. Följande Sportbladet-experter prickade alla rätt:

Marios Supernytt

Total vinst: 134 702 kronor

Vinst per andel: 346 kronor

Erik Pettersson

Total vinst: 59 817 kronor

Vinst per andel: 1 128 kronor

Wickman Lilla

Total vinst: 16 252 kronor

Vinst per andel: 451 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.41, onsdagen den 11 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Daniel Redén har tagit det lugnt under vintern och tävlat sparsamt med hästarna. Men nu är stallet på g. Och som hästarna har sett ut. Jag är inne på att 2 Night Rhythm (V86-2) vinner sitt lopp. Har slagit 5 Deep Pockets utvändigt tidigare, ja, ni hör ju...

2 Geronimo Am (V86-6) är en riktig pålle som jag tror tar sig till ledningen. Westholms kusar behöver inte lopp i kroppen.

Miljonrensarna

Jackpott-omgång och jag tycker mig ha fräna speldrag. Sånt gillas! Vi börjar redan i V86-1 med 6 O.P.Q.C.. Den här hästen kan flytta på sig till slut om rätt lopp och trivs på distans. Dessutom går Svedbergs hästar som tåget för dagen. Se upp! Sex procent.

5 Art Kjarvald (V86-5) gick riktigt bra senast. Bra distans och läge nu. Ska med! 17 procent.

3 Fragolini Am (V86-7) kördes passivt senast, hamnade en bit bak, fick jobba i spåren, men gick bra till slut. Dags nu!? Fem procent.

Tänk på att...

... vi har en mycket fin jackpott på V86 den här veckan, 14 miljoner väntar till en ensam vinnare.

... vid de två av de tre senaste gånger som Solvalla och Bergsåker har saxat V86-loppen så har det slutat med miljonutdelning.

... 4 Cyrius d’Ariane (V86-1) ”bara” är stark. Ska gå med bajk igen och körs nog offensivt. 1 Dollar Hornline lär således inte sitta ifred i ledningen. Känns kall då...

... 10 Star Costashorta (V86-4) vann V75 i lördags. Ska köras bakifrån nu. Sårbar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Dollar Hornline (V86-1) galopperade 150 meter från mål senast, men svarade före det för ett bra lopp och det efter långt uppehåll. Med lopp i kroppen efter paus samt intressanta förutsättningar tror jag att Robert Bergh leder det här loppet från start till mål.

4 Conrads Wilhelm (V86-4) kan vara en prisvärd spik i omgången, han vann mycket lätt från ledningen senast och skulle han tidigt nå den positionen igen blir han svårslagen.

Miljonrensarna

3 Fragolini Am (V86-7) har visat form en längre tid, senast genom en vass avslutning från kön. Skrällduglig. Fem procent.

10 Journey (V86-8) kan vara en duktig miljonskräll, Troels Andersens häst har vunnit tre lopp på Solvalla tidigare och trivs över aktuell distans. Med tempo flyger han lågt till slut! En procent.

Tänk på att...

... 5 Deep Pockets (V86-2) är en väldigt fin häst, nu återkommer han dock efter paus och dessutom ska han tävla med skor runt om på onsdag, normalt tävlar han barfota runt om. Med snabba och duktiga konkurrenter invändigt om honom tror jag inte Erik Adielsson trycker av från start och då kan Deep Pockets vara illa ute. Ska garderas.

... 10 Star Costashorta (V86-4) lär bli hårt spelad efter V75-vinsten så sent som i lördags, han startar dock tätt nu och dessutom är han betydligt bättre från ledningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

Daniel Redén selade ut några hästar förra veckan och som dom levererade, det verkar som dem tagit träningen på bästa sätt och nu ska vi få se 2 Night Rhythm (V86-2) som jag tror har bra chans direkt. Han var med i både Kungapokalen och Sprintermästaren förra året och besitter hög kapacitet. Han har faktiskt inte vunnit lopp i Sverige än men det tror jag det blir ändring på redan nu. Örjan sitter i ett andraspår direkt och kan välja taktik, jag tror han fäller allt.

Miljonrensarna

8 Hugo Gustivar Boko (V86-3) för intressant debut hos Robert Dunder som har bra form på grejorna. Han har visat fina fartresurser hos sin gamle tränare Timo Nurmos och jag tror Robert kan få mycket kul med honom. Spåret är vad det är men han kan öppna bra och kommer han någorlunda på det då tror jag han är med och slåss om segern. 11 procent.

11 Rally Hans (V86-6) har sett fin ut i årets två starter, jag trodde en del på honom senast men det blev tredjespår lite för länge och han blev fyra till slut. Det intressanta nu är att ”Tarzan” aviserat barfota runt om vilket han höjt sig på tidigare och kommer han bra på det tror jag han är med och där fram. 10 procent.

Tänk på att...

... Bergsåker och Solvalla delar på V86-omgången denna vecka, vi har även en jackpott vilket är kittlande.

... 4 Cyrius d’Ariane (V86-1) var bra som tvåa på V75 senast, trivs över lång distans och ska räknas här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Jag gillar verkligen vad Daniel Wäjersten visat upp hittills som tränare. En mycket duktig kille! Gillade intrycket på 7 Angel Ovea (V86-3) senast och nu blir det helstängt på den här gången. Kan vinna loppet på olika sätt.

Det låter som om 6 Victory Topline (V86-8) är ruggigt fin i träningen och väl förberedd (vilken Nurmos häst är inte det?) direkt till årsdebuten. Snabb ut – har toppchans!

Miljonrensarna

V86-2 är lite lurigt, Emilia Leo går från klarhet till klarhet och trivs på Melanders hästar. Blir inte helt förvånad om hon sätter dit 7 Brothers N.Arms i det här loppet. Blir lågt spelad, men kommer i alla fall ut med ”maxbalans”. Värd en varning. Tre procent.

Är det någon gång som 3 Bottnas Commandeur (V86-4) ska vinna så är det kanske nu? Nu blir det jänkarvagn och barfota runt om. På den balansen kan den här hästen göra läskiga prestationer ibland. Fyra procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på skrällspelet den här veckan. Hela 14 miljoner kronor kan en ensam, lycklig, spelare ta hem på onsdagskvällen. Fina pengar...

... 2 Maximus M.M. (V86-8) körs snällt.


ANNONS: Här spelar du med Sportbladets unika jackpot-system [Extern länk]ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

2 Night Rhytm (V86-2) är en häst som jag gillar skarpt. Han var ute i Sprintermästaren och gick till finalen där. Örjan Kihlström vet vilken häst han har att köra så räkna med full fart hela vägen. Jag tycker att Daniel Redéns hästar ser löjligt bra ut i sina comebacker och jag tror att 2 Night Rhytm har toppchans att vinna. Det kan bli ledning och vore så fallet är den överlägsen. 5 Deep Pockets med skor känns iskall.

Miljonrensarna

4 Empir Brick (V86-3) är en kapabel häst som håller toppform. Senast var hon grymt fick och när Rikard N Skoglund kör så blir det roligare. 17 procent.

9 One Two Beat (V86-8) har fin form och gör alltid starka lopp. Nu är läget perfekt och bättre smygläge får han inte. Det ser ut att bli hård körning första 500 i detta lopp och då kan det bli helt perfekt kört för mitt drag. Se upp. Fem procent.

Tänk på att...

... det är jackpott 14 miljoner kronor.

... 4 Cyrius d'Ariane kan inleda omgången. Stark som en björn.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

9 Reverend Wine (V86-1) kom aldrig riktigt till senast men han avslutade fullt godkänt, så någon fara med formen ska det inte vara. Distansen bör han klara av utan några problem och han blir svårstoppad till slut.

2 Geronimo Am (V86-6) tycker jag är en riktigt intressant fyraåring. Det är en stor och rejäl häst, men han har fått ett banjobb på Romme inför det här och han blir tuff att besegra direkt i årsdebuten. En rolig spik!

Miljonrensarna

11 The Bald Eagle (V86-7) är riktigt bra i grunden och gör en intressant årsdebut. Han har kunnande för att slåss i årgångsloppen under året så löser det sig bara vettigt härifrån så gör han upp om segern. Fem procent.

3 Mr Southwind (V86-8) gjorde ett klart bra lopp i sin årsdebut senast och ska normalt vara ännu vassare den här gången. Har ett perfekt utgångsläge och det bör kunna bli ledningen eller rygg ledaren. Oavsett vilket så känns han mycket intressant. Nio procent.

Tänk på att...

… V86 avgörs på Bergsåker och Solvalla. Den här veckan kryddas omgången med en jackpott med 14 miljoner.

10 Star Costashorta (V86-4) vann V75 från ledningen så sent som i lördags men den här gången får han attackera bakifrån, vilket är en klar nackdel för honom.

… Daniel Redén har kommit igång igen. I V86-2 har han högkapabla 2 Night Rhythm till start som bör streckas mycket tidigt.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE