SVT-profilens galna segervrål: ”Jobba då”

Glenn Strömberg jobbar in sin travhäst till V75-seger

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5 | Foto: Twitter
Glenn Strömberg jobbar in sin Ivory di Quattro till V75-seger

TRAV

SVT-profilen Glenn Strömbergs travhäst Ivory di Quattro vann på V75.

Då bjöd expertkommentatorn på segerdans – som fångades på film.

– Oj, oj, oj, oj, vrålar Glenn Strömberg.

I lördags avgjordes travets elitserie V75 på Åby i Mölndal utanför Göteborg och en av de sju V75-vinnarna var den femårige hingsten Ivory di Quattro.

Tillsammans med sin tränare Robert Bergh vann han den andra V75-avdelningen enkelt, det till SVT- och Viasat-profilen Glenn Strömbergs stora glädje.

Den 60-årige expertkommentatorn äger Ivory di Quattro och någon timme efter V75-segern började ett filmklipp spridas på det sociala verktyget Twitter.

”Jobba då”

I videoklippet syns Glenn Strömberg jobba in Ivory di Quattro till seger och när Strömbergs häst skär mållinjen som etta mynnar segerglädjen ut i en form av dans, tillsmmans med massa vrål.

Jobba då. Håll igång. Jobba. Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj,” hörs Glenn Strömberg vråla i klippet, samtidigt som han likt en duracellkanin hoppar runt med armarna i skyn.

Senare skrev också Glenn Strömberg själv om segern på Twitter.

Ivory, WOW KÄNSLA Oj oj oj o Stay Safe = Andra Bene alla”, skrev Glenn Strömberg på Twitter. En av de som gratulerade till V75-segern var den tidigare fotbollsstjärnan Tomas Brolin.

Grattis. Grymt.”, skrev Tomas Brolin.

Segern för Ivory di Quattro var värd 110 000 kronor och han står nu med tre raka segrar och 558 000 kronor i insprungna prispengar.

Trav365 har sökt Glenn Strömberg

Publicerad:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN