V75

”Blev helt upprymd och sambon fick hjärtslag”

En spelare tog hela potten på Top 7 • ATG:s vinnarambassadör berättar: ”Firade med skumpa”

Av: 

Andreas Örtengren

TRAV

Mannen i 40-årsåldern spelade en Top 7-kupong för 480 kronor.

Det blev alla rätt och han tog hela potten – över en miljon.

– Han snurrade favoriterna som etta och tvåa och sedan skötte datorn resten. Hur svårt kan det vara?, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Under lördagen avgjordes V75 från Åbytravet.

Banan i Mölndal hade en av sina allra häftigaste tävlingsdagar på mycket länge då tre miljonfinaler (Drottning Silvias Pokal, Kungapokalen och Paralympiatravet) avgjordes inom det stora streckspelet.

Omgången blev favoritbetonad och sju rätt belönades med 2 077 kronor.

Men en spelare skulle vinna riktigt stort ändå – det på spelformen Top 7 där det gäller att hitta de sju främsta i den femte avdelningen (V75–5) i rätt ordningsföljd.

Hans G Lindskog: ”Tog hela potten”

Trots att de två favoriterna i loppet (Easy Cash och Rackham) också var de som blev etta och tvåa i mål, var det bara en spelare som löste Top 7-gåtan.

– Det är en man i 40-årsåldern bosatt i Stockholm som vunnit. Han har lämnat in sitt spel på Direkten Spånga och total vinst då han tog hela potten blev 1 074 821 kronor. Vinnaren är mycket travintresserad och en regelbunden lirare på olika spelformer. Hans spel kostade 480 kronor och han snurrade favoriterna som etta och tvåa och sedan skötte datorn (Harry Boy) resten. Hur svårt kan det vara?, säger Hans G Lindskog till Trav365.

”Upprymd – skulle få hjärtslag”

Efter lördagens tävlingar från Åby ringde Hans G Lindskog upp vinnaren, som vill förbli anonym, och möttes av en mycket glad och delvis chockad nybliven miljonär.

– Han berättade för mig att han sett loppen på plats i den aktuella vinstbutiken och tidigt sett att han hade ettan och tvåan i mål. När jag kom i kontakt med honom var han på väg hem till sin sambo som inte visste något om att han nyss vunnit en miljon. Han var upprymd och berättade samtidigt att sambon skulle få hjärtslag. Han har aldrig varit i närheten av att vinna så här mycket tidigare. De skulle fira med skumpa, avslutar Lindskog.

Publisert:

LÄS VIDARE

Rätta dina rader – så här gick det på V75

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75

Trav

ATG

Hästar

Spånga