”Superskrällen rensar bort de flesta system”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 25 november på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla och experterna har synat omgången i jakten på miljonerna.

Du har möjlighet att rygga Sportbladet-experternas andelssystem via länkarna nedan.

– Jag skulle inte trilla av stolen om Maverick Dream vinner och rensar bort de flesta V86-systemen i kväll, säger Erik Pettersson, som prickade in alla åtta rätt förra onsdagen.


▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut”. Du hittar det i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du andelssystemen i kväll på V86. [Extern länk]


Eva Lundahl och Maverick Dream är en superskräll på V86 i kväll.
Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD
Eva Lundahl och Maverick Dream är en superskräll på V86 i kväll.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

”Tarzan” gästar podden

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” med vassa spikar och analyser. Vi gästas av stjärntränaren Stefan ”Tarzan” Melander. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


Experten satte alla rätt

Vid onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-experten Erik Pettersson in alla 8 rätt. Det gav en total vinst på 74 638 kronor, vinst per system 37 328 kronor och varje andel gav en nettovinst på 3 954 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 17.30, onsdagen den 25 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

2 Önas Prince (V86-8) blir klar favorit i avslutningen och ska så vara. Han var sjuk i Kriteriet och har fått återhämta sig och tränat igång igen. Det viktigaste för honom är att han är fräsch och det tror jag att han är efter lite paus nu. Han tar hand om ledningen om inget konstigt inträffar och det är risk/chans, beroende på hur man ser det, att det inte blir något lopp av det här. Värsta motståndarna Revelation kan hamna på vingel och det låter som att Chiru ska köras i ryggar den här gången. Badkaret säger spets och slut.

Miljonrensarna

Det var ett fränt intryck på 11 Maverick Dream (V86-6) senast. Hästen var med i rejäl öppning, men hade krafter för att spurta friskt till slut. Nu är läget lite knepigt, men formen sitter där och hästen ser att bli totalt ospelad. Jag skulle inte trilla av stolen om Maverick Dream vinner och rensar bort de flesta V86-systemen i kväll. Tre procent.

6 Can Lane (V86-7) går alltid bra på Åby. Snabb ut och skulle kunna köra sig till en bra position tidigt i loppet. Hästen trivs på innerspår och med ryggresor, då är han ruskigt effektiv. Det är några bra emot, men man ska inte nonchalera honom. Givet streck för mig i loppet. Sju procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Åby som delar på racen denna onsdag.

... Flemming Jensen är en försiktig general men han är väldigt uppåt, för att vara honom, på 4 Eros Zola (V86-1). Stark och rejäl häst som tål att göra jobb.

... 10 Valuta E.W. (V86-2) får en jänkarvagn på sig den här gången.

... 7 Darah Bibo (V86-3) ska också gå i bajk den här gången, hon var riktigt frän i den vid segern och proppen är gynnsam för ston. Mycket tidig.

... 5 M.T. Perette (V86-4) satt fast med rubbet i Breeders Crown-finalen senast. Får revansch nu? Spikbud...


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

1 Shapes (V86-1) har svarat för riktigt starka lopp på slutet och kommer vinna när som helst igen. Rapporterna är starka från stallet och utgångsläget är bästa tänkbara. Kusken kan välja hur han vill lägga upp det, antingen ledningen eller rygg på ledaren. Jag tror han har god chans att vinna i inledningen.

Miljonrensarna

6 Don Cash (V86-3) har gjort två starter i nya regin och gjorde ett godkänt lopp senast. Han fick lägga två speeder under loppet och blev lite trött till slut. Jag tycker han är en av de bättre hästarna i loppet och han tål att göra mycket själv. Ska räknas tidigt bakom favoriterna. 18 procent.

4 Made of Stars (V86–6) vann på ett positivt sätt senast. Han har utvecklats under hösten och blir borttappad. Utgångsläget är lite riskabelt men skulle han gå felfritt tror jag han kan överraska till sex procent.

Tänk på att...

... det är Åby och Solvalla som är värdar för V86.

... 7 Fuel Burn (V86-2) har toppform. Får hon sin ryggresa kan hon spurta riktigt vasst.

... 8 Elephant (V86-5) vann senast han var i Sverige. Jobbigt utgångsläge den här gången och skulle det bli en jobbig resa känns han sårbar.

... 2 Önas Prince (V86-8) är tillbaka efter Kriteriet. Han hade ett virus då och var dålig den dagen. Har tagit igen sig och tränat starkt, bästa tänkbara utgångsläge på en snabb häst. Ska ses med god chans i avslutningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

5 M.T.Perette (V86-4) såg smått lysande ut som fastlåst i finalen senast och gick bra även gången innan. Är det någon häst som står på tur så är det stoet. Mattias Djuse är nöjd, ja, vad ska han vara, inför onsdagens start. Visst, Samaritana är grym och tål jobb, men om jag har kört loppet rätt så får M.T.Perette loppet och då bör hon bli mycket, mycket svår att stå emot. Hon tål även jobb själv om så skulle vara fallet och i nuvarande form så blir jag inte helt förvånad om hon vinner utvändigt om ledaren. Jag går på min idé och spikar rakt ut.

Miljonrensarna

Såg ni 3 Quantum Rocs (V86-1) lopp senast? Det var nästan löjligt så överlägsen hästen var. Det är sällan man ser sånt. Det var inte så dåligt motstånd heller, ska sägas. Han har kommit tillbaka fint nu och fick ett bra spår här. Han kan öppna och Hanna Lähdekorpi kan lägga upp det lite som hon vill, det bör oavsett bli en fin resa, och då måste han räknas tidigt. Sex procent.

7 Fuel Burn (V86-2) vinner inte ihjäl sig, det kan man konstatera, men formen ser ut att vara mycket god. Det var en rykande spurt på V75 senast och intrycket skrek ”nästa gång”. Det är nu. Jag måste försöka få in henne! Nio procent.

Tänk på att...

... V86 på mina favoritbanor, Solvalla och Åby, den här veckan. Jag får bäst feeling med den komben. Och det är roligaste att se på, med mixen på loppen, med open stretch på en oval.

... 4 Echelon (V86-3) ser ut att bli väl stor favorit nu. Han ska köras i ryggar och det är alltid riskabelt, då det måste lösa sig vid såna upplägg. Det kan bli rygg på ledaren igen och då är han sylvass, men från tredje invändigt kan det knivigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

3 Samaritana (V86-4) har utvecklats starkt på slutet och hon har tagit två raka segrar på ett väldigt övertygande vis. Hon tål att göra mycket jobb själv under vägen om det krävs och i ett annars ganska streckkrävande lopp så tar jag ställning för Timo Nurmos fina sto.

3 Vicar (V86-6) har bra förutsättningar här och då jag räknar med att han tidigt kan köra sig till ledningen blir han mycket svårslagen. Distansen är en klar fördel.

Miljonrensarna

1 Joy Frances Boko (V86-2) var riktigt bra i senaste starten då hon var knappt slagen efter att ha gjort jobbet utvändigt om ledaren. Jag tycker Fredrik Linder har visat väldigt bra stallform på slutet och löser det sig bara från innerspåret så är hon bra nog för att slåss om segern. Sex procent.

2 Amandarin R.D. (V86-5) gjorde ett bra lopp senast och var knappt slagen. Från ett perfekt utgångsläge bör hon få ett fint lopp nu och hon är riktigt vass i spurten. Kan få en snabb revansch för den snöpliga förlusten senast. Två procent.

Tänk på att...

4 Echelon (V86-3) verkligen trivs med open stretch. Bjuds han på en resa i rygg på ledaren så blir han väldigt svår att stå emot över upploppet även den här gången.

8 Indra’s Secret (V86-7) riskerar en väldigt tuff resa från det här utgångsläget och även om hon är oerhört stark kan det bli för jobbigt. Jag kommer gardera loppet.

11 Chiru (V86-8) ser ut att vara lite utöver det vanliga. Möter ett klart tuffare motstånd nu och har ett svårt utgångsläge men han ska ändå streckas väldigt tidigt här.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE