Drog in 2,3 miljoner: ”Det är helt galet”

Har prickat in alla rätt på V86 – tre veckor i rad • Knepen • Kvällens spik och drag

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: PRIVAT
Johan Karlsson.

Johan Karlsson spelade in 2,3 miljoner på V86 förra onsdagen – och har prickat in alla rätt på spelformen tre veckor i rad.

Nu berättar han om hur veckan varit och ger sin syn på kvällens omgång.

– Det är helt galet. Man förstår knappt att det är sant, säger han.


ANNONS: Sportbladet-experterna satte sju rätt på V75 och drog in 140 000 kr i lördags. Här kan du rygga kvällens V86-system. [Extern länk]


Det var förra onsdagen som säkerhetsrådgivaren Johan Karlsson spelade in 2,3 miljoner på V86 för Direkten Ryds andelsköpare via ATG Tillsammans.

Systemet lämnades in tre gånger och 75 andelsköpare fick tillbaka 30 000 kronor vardera.

– Det är lite overkligt, jag har inte riktigt fattat vad jag ställt till med, sa han då till Trav365.

”Dagsformen avgör”

En vecka efter storvinsten är efterfrågan stor på just Johans tips.

– Det är helt sjukt. Jag har öppnat flera system och det är jättemånga som vill vara med nu när jag är i flytet. Det är en färskvara och dagsformen avgör. Om jag spelar dåligt under några veckor så kanske folk väljer någon annan, säger han till Trav365 och tillägger:

– Jag har hittat alla rätt på V86 tre veckor i följd så formen är på topp. Jag hoppas kunna sätta den även i kväll.

Det vinnande systemet kostade 100 kronor per andel och reaktionerna har inte väntat på sig.

– De flesta har råd att lägga en ”hundring” och många har hört av sig och tackat för vinsten. Det var någon som skulle betala sin restskatt på 27 000 kronor och någon annan som var mammaledig och där pengarna kom väl till pass. Det känns verkligen bra att kunna glädja så många.

”Alla spelares dröm”

Johan har sin egna strategi för att pricka rätt både på V86 och V75.

– Jag tittar mycket i lopparkivet och har en egen strategi när jag väljer ut hästar. Jag försöker att inte påverkas av andra och läser inga travtips eller tittar på ATG live.

Vilka favoritkuskar har du?

– Jag borde kanske säga Gocciadoro nu när han vann avslutningen senast på V86, men min absoluta favorit är Örjan Kihlström. Jag gillar även Johnny Takter.

Den här gången var det många som fick dela på storvinsten. Vad har du för drömmar om du skulle vinna flera miljoner på egen hand?

– Det är ju alla spelares dröm att vinna mycket pengar. Jag har själv barn och jag skulle lägga en del pengar för utsatta barn då det ligger mig varmt om hjärtat.

”Är inne på att spika”

I kväll är det återigen dags för V86. Precis som förra veckan är det Åby och Solvalla som delar på omgången. Miljonmannen har sina tips klara.

– Jag tycker det ser upplagt ut för 11 Marvelous i den avslutande avdelningen på V86-spelet. Örjan Kihlström kör återigen och jag är inne på att spika. En motiverad favorit helt enkelt.

– Jag tycker även att det ser spännande ut för 3 Rise Again i inledningen och sedan vill jag varna för 8 M.T.Malkin i V86-4.

V86 har spelstopp klockan 20.30 i kväll. Du följer hela omgången i Trav365:s liverapportering med start klockan 19.30 här.


ANDREAS ÖRTENGREN


ANNONS: Sportbladet-experterna satte sju rätt på V75 och drog in 140 000 kr i lördags. Här kan du rygga kvällens V86-system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE