Kapacitet finns så det räcker – draget i kväll

Expertens travtips – varje dag • Torsdagen den 24 september

Av: Martin Berg

Publicerad:
Sportbladets travexperter ger dig Dagens Bästa Travspel.
Foto: DAVID SCHREINER/TR BILD
Sportbladets travexperter ger dig Dagens Bästa Travspel.

Varje dag får du de bästa travspelen av experten i Dagens Bästa Spel.

Dagens tips: torsdagen den 24 september.


ANNONS: Vill du andelsspela med Sportbladets experter? Nu finns chansen på V86, V75 och GS75 – gå med i laget här. [Extern länk]


MARTIN BERG

DAGENS SÄKRA

Nolimitjimmit (V64-2) är en duktig häst i ledningen och formen verkar också vara fortsatt bra. Micael Melander har haft fina framgångar med hästen och vann med honom senast. Det skulle förvåna om inte ekipaget sitter i ledningen när fältet går in i första kurvan. Sedan ska det mycket till för att det ska bli förlust från den positionen.

DAGENS DRAG

Storspjuver (V64-4) har inte haft minsta framgång i år på fyra starter. Det har blivit galopp efter galopp i de fyra starter han gjort. Kapacitet finns om han får för sig att trav hela vägen i kallblodsloppet. Han avslutade fjolåret med en seger på Bergsåker mot rätt bra motståndare. Han kan kliva iväg med bra fart från sjundespåret bakom bilen.

DAGENS AVSLAG

Ulf Ohlsson drar alltid mycket spel på sig, med all rätt. Att han ska vinna med Hesiod (V64-5) i snabbloppet känns ändå långsökt när denna möter två så bra hästar som Mindyourvalue W.F. och Selmer I.H.. Visst är Hesiod ”tredjehäst” i loppet men behöver stor tur för att slå de två favoriterna. Det ska normalt bli för tufft.

Publicerad: