Dagens namn: Karl, Karla
Aftonbladets samlade recept under Mat & Dryck. Här hittar du goda och välsmakande recept för vardag, fest och högtid.
arrow 4 oktober firar vi vår älskade kanelbulle. Här är sju recept värdiga ett ordentligt firande.
35 min
arrow Kycklingfilé hamnar ofta på middagsbordet. Här är en lättlagad och god rätt med krämig och smakrik sås som kan bli hela…
arrow Här är några recept av julbordets älskade rätter och dess historia.
arrow Här är bästa recepten och tipsen för en lyckad påsk.
arrow Finns de något godare än en riktigt bra macka? Fabian gör en växtbaserad pastrami med portabellosvamp och monterar mackan med massor av ost och surkål.
arrow Moules Mariniere, denna magiska klassiker till rätt! Fabians variant är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna otroliga crowd-pleaser.
arrow Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
arrow Vem gillar inte pizza? I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar 3 magiska flatbreadpizzor i vedugn.
arrow Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad foccacia.
arrow Vem älskar inte frasig hasselbackspotatis med en perfekt biff och en dundergod rödvinssås? Lär dig att laga denna klassiska kombination – du får många tips och tricks kring hur man lyckas!"
arrow Imponera på vänner och familj med denna gudomligt goda rätt. Lär dig fritera kyckling och laga en teriyakisås som du sent kommer att glömma.
arrow Filip bjuder på riktig comfort food, med hjälp det koreanska kökets stapelvara nummer ett, nämligen kimchi.Bli en mästare i köket och lär dig hur man kokar det perfekta riset!
arrow Följ med Filip när han lagar läckerheter med skogens guld. Här trollar han fram en magisk, smakrik och krämig pastarätt som passar alla smaklökar! I avsnittet avslöjas dessutom hemligheten bakom hur man rensar svamp på bästa sätt.
arrow Filip Poon lagar sin kebab tillsammans med en smakrik dressing.
arrow Filip Poon lagar sin version av fantastiska stekta nudlar med smak av Kina.
arrow Filip Poon lagar friterad fisk, kålsallad, syltad lök med chilimajonnäs.
arrow Kan man baka kex med vin? Ayla bakar italienska taralli vinkex, en varm brietårta och brynt vispat smör med primörer. Perfekt för en aperitivo eller after work.
arrow Älskar du italiensk mat? Då vill du inte missa när Ayla Canpunar lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.
arrow Ayla lagar några riktiga picknikfavoriter och bjuder oss på Pan Bagnat, vinbladssarma och lyxlemonad som avnjutes i gräset.
arrow Kocken Erik Videgård lagar krispig kyckling i airfryer.
arrow Vem älskar inte fluffiga pannkakor till fikat? Speciellt när Ayla bjuder på otroliga smakkombinationer: kanelbullepannkakor, piña colada-pannkakor och citronpannkakor.
arrow Lyxa till din tacofredag med loaded nachos med härliga toppings, goda tillbehör och en oemotståndlig majskolv med chipotle och riven comtéost.
arrow Vi tar oss till Italien och bakar ett otroligt gott focacciabröd som serveras som en macka med frasig kyckling, hemmagjord pesto, inlagd silverlök och härliga grönsaker. Perfekt när du vill lyxa till lunchen.
arrow Häng med Ayla i köket där hon lagar sina frukostfavoriter: en härlig variation med krämig äggröra, ugnsbakade fattiga riddare och en supergod smoothiebowl som toppas med hemmagjord müsli.
arrow Mat står för en tredjedel av världens alla koldioxidutsläpp och intresset för klimatsmart mat har ökat de senaste åren…
1
2
3
4
5
...
153
>