Uppgifter: Man slogs ihjäl vid Hells Angels lokaler – misstänkt mord

Uppdaterad 2017-11-30 | Publicerad 2017-11-29

Polisen utreder ett misstänkt mord vid Hells Angels lokaler i Karlstad.

En man uppges ha blivit ihjälslagen utomhus med en kofot, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Ett par ska ha blivit vittne till delar av händelseförloppet.

Det pågår en stor polisinsats i Karlstad i Värmland. Till en början ville polisen inte kommentera vad som har hänt, men vid 9-tiden på onsdagsmorgonen bekräftade man att det rörde sig om ett misstänkt mord.

Polisen släppte under onsdagseftermiddagen uppgiften om att offret är en man i 50-årsåldern. 

– Han är född 1969. Jag kan i nuläget inte säga om han har koppling till adressen eller ej. Det är en uppgift som vi kan komma att släppa i ett senare skede, säger Stefan Wickberg, presstalesperson vid polisen i Värmland.

Klockan 18.33 på tisdagskvällen larmade vittnen polisen efter att ha sett fordon vid vad som beskrivs som Hells Angels lokaler i Karlstad, enligt ett pressmeddelande från polisen.

– Det har skett i direkt anslutning till deras fastighet, säger Stefan Wickberg.

Senare förklarade Wickberg att hundpatrull fått upp ett spår vilket ledde till den aktuella fastigheten där den livlöse mannen påträffades i ett hörn.

Källor: Slogs ihjäl med kofot

Mannen har blivit ihjälslagen med en kofot och ett par uppges ha blivit vittne till delar av händelseförloppet, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Polisen bekräftar att det var förbipasserande som larmade.

– De har gjort en iakttagelse och ringt oss. Eftersom adressen var känd för oss var vi snabbt på plats, säger Stefan Wickberg.

Man arbetar nu med att underrätta mannens anhöriga.

En hundpatrull hittade den livlösa mannen på marken. Polisen gjorde upplivningsförsök men tyvärr var mannens utom räddning.

Vädjar om tips

Polisen vädjar nu till personer som sett något att höra av sig.

– Vi söker efter personer som har sett något i anslutning till platsen. Vi fick larmet 18.33, men vi är också intresserade av att prata med personer som kan ha sett något en halvtimme tidigare eller 500 meter bort, säger Stefan Wickberg.

För att tipsa polisen ringer man 114 14.

En förundersökning om mord har inletts. Ingen är ännu gripen misstänkt för brottet.