Drömmål av Celso Borges i VM-kvalet

Uppdaterad 2018-07-27 | Publicerad 2013-06-19

Sköt Costa Rica ett stort steg närmare Rio

AIK:s mittfältsstjärna Celso Borges har gjort två mål i allsvenskan den här säsongen.

Årets hittills snyggaste pärla levererade han dock på andra sidan jordklotet.

I 2-0-segern mot Panama hittade spelaren krysset från dryga 30 meter.

AIK-spelare firar stora triumfer i världsfotbollen.

Förra veckan stod Lalawélé Atakora för ett dribblingsmål av rang när Togo slog Kamerun (se målet längst ner).

Martin Mutumba gjorde ett hyllat inhopp i Ugandas viktiga VM-kvalseger mot Liberia.

Och nu har även Celso Borges visat sin klass i landslagsdressen.

Efter en mållös första halvlek trampade hemmalaget gasen i botten. Bryan Ruiz sköt 1-0 på frispark i 47:e minuten. Men kvällens delikatess, som fick hela nationalstadion i San José att explodera, serverades fem minuter senare.