Ingredienser
- 900 glax, en ja?mntjock mittbit utan skinn
- 1 stApelsin, skivad
- 0,5 citron, skivad
Marinad
- 3 mskHarissa
- 1 stApelsin, zest och saft
- 0,5 stCitron, zest och saft
- 1 bitingefära, riven
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 1,5 dlOlivolja
Till servering
- 2 Vårlökar, skivade
- 1 mskKoriander, hackad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Elisa Amorelli är reporter och redaktör på Aftonbladet Godare. Hon har en journalistexamen vid Göteborgs universitet och en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet. Hon har även studerat vid Freie Universität i Berlin och jobbat som reporter på flera nyhetsmedier. I vår går Elisa på en vinkurs i Rom. Genom flera personliga texter får läsarna följa med och lära allt från början: hur man skålar, smakar och njuter av vin som en riktig italienare.