5 Star Wars-prylar tvättäkta fans borde ha

Artikeln innehåller annonslänkar

Collage – Star Wars

I en galax långt, långt borta...föddes ett helt imperium av filmer, serier, böcker och prylar. Vi har listat de roligaste Star Wars-prylarna ett tvättäkta fans måste ha. May the 4th be with you.

Star Wars har blivit ett internationellt megafenomen. Gammal som ung förenas i nörderiet kring kriget om galaxen. Gott möter ont och den ena plot twisten avlöser den andra. Vi har listat de roligaste Star Wars-prylarna alla vill ha. May the 4th be with you.

Maskeraddräkt till hunden

Klä hunden till en Ewok.

Älskad och hatad. Åsikterna kring Ewoks är lika vida som öknen på Tatooine. Men med den här söta maskeraddräkten kommer ingen kunna motstå din pälskling. Dräkten träs på den främre delen av kroppen och har en huvudbonad med öron. Läs mer och köp hos Partykungen här! (Annons)

R2-D2 kostym

Hel kostym med R2-D2.

Visa alla på jobbet att du är ett tvättäkta fan med en R2-D2 kostym. I kostymen ingår en vit kavaj med R2-D2 motiv, ett par matchande byxor samt en blå slips. Kostymen är av modellen slimfit så köp gärna en större storlek än du vanligtvis brukar ha. Läs mer och köp kostymen här! (Annons)

Grogu

Star Wars docka från Roulette.

Grogu, The child eller Baby Yoda. Kärt barn har många namn. Den här bedårande lilla figuren har en mjuk kropp, brun mantel och är väl ändå ett måste för alla Mandalorian fans därute?! Läs mer och köp här! (Annons)

Pampig högtalare

Star Wars Star Destroyer

Fixa ljudet med en kraftfull Star Wars Star Destroyer. Du kan både ladda högtalaren med de laddningsbara batterierna eller använda en usb-sladd. Skeppet lyser även när det används. Läs mer och köp här! (Annons)

Darth Vader godisskål

Darth Vader bjuder på godis.

Finns det någon ondare skurk än Darth Vader? Här kanske han försöker visa att även han (spoiler alert) har lite gott i sig ändå. Godisskålen är gjord av plast och är 50 cm hög. Läs mer och köp hos Partykungen här! (Annons)

Publisert:

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET