• Kungligt

  Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

 • Sillypodden

  Sillypodden samlar rykten av alla slag som rör den internationella fotbollen. Vi summerar, analyserar och gissar hur vi tror att fotbollen ser ut imorgon. Med Patrik Syk och sportbladets silly-samuraj Makoto Asahara. Ibland även med gäster!

 • Sportbladet Daily

  De hetaste snackisarna från sportens värld. Nytt avsnitt varje vardag om ett aktuellt ämne. Med Maja Andersson, Demir Lilja och Makoto Asahara.

Senaste avsnitt

 • Vi pratar om konflikten mellan prinsessan Märtha Louise och en av de största veckotidningarna i Norge. Märtha Louise och shamanen går återigen till hård attack mot medierna – och shamanens mamma. Vi pratar även om prins Harry och Meghan - och den stora nota som nu landat i Harrys knä efter rättsprocessen mot brittiska staten. Och vad händer egentligen med den svenska versionen av The Crown? Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson. Kontakt: kungligt@aftonbladet.se.
 • Spansk misär i Champions League när Borussia Dortmund slog ut Atlético och ett decimerat Barça föll mot PSG. Detta dagarna efter en minst sagt omdiskuterad straffsituation i Chelseas 6–0-kross av Everton. Vi avhandlar det, samt givetvis också en hel del silly. Manchester United vill ha Jeremie Frimpong, Xavi ställer ultimatum för att ändra sitt avskedsbesked och en ecuadoriansk Eintrachtmittback väcker PL-intresse. Med: Makoto Asahara, Oscar Jakobsson och Calle Jonsson.
 • Höjd beredskap av och med Johan Wiktorin, Amanda Wollstad, Patrik Oksanen och Anders Lindberg
 • Sex månader har gått sedan 7 oktober men hur har svenska medier egentligen klarat sitt uppdrag? Vilka röster får höras och vad spelar det för roll att svenska journalister är så dåliga på arabiska? Frilansjournalisten Edgar Mannheimer från nya podden Kalam kommer till Café Bambino för att prata om hur olika kriget uppfattas i länder som Egypten, Israel, Sverige och Tyskland. Varför är public service så rädda för twitterdrev och varför blir det inte en större diskussion om att nästan alla journalister i Gaza har dödats? Tone ska åka och bevaka Eurovision i Malmö, och har landat i att hon är för en bojkott. Karin har följt debatten i Tyskland och försökt fatta vilken roll Förintelsen spelar där för synen på kriget och staten Israel, och hur det kunde gå så långt att Israelkritiska judar stämplas som antisemiter. Tone försöker förstå misstron mot etablerade medier hos unga, och berättar om när hennes inlägg om Palestina blev shadowbannade på TikTok. Karin tror att SD:s islamofobi och vilja att tvätta sin nazistiska historia förklarar regeringens plågsamma hållning till kriget.
 • NHL:s bästa grundserielag är New York Rangers. Och är året 1994 igen? Då vann de grundserien precis som nu, och följde sedan upp med den första Stanley Cup-titeln på 54 år. Men, då är då och nu är nu, med 114 poäng och 55 segrar har Rangers satt nytt klubbrekord och förbereder sig nu för en spännande resa in i Stanley Cup-slutspelet. Vad är det som har gjort att det går så bra för Rangers i år? Är det nu historien återupprepar sig? Och hur betydelsefulla är våra svenska stjärnor i laget? Hockeyexpert: Per Bjurman Programledare: Erika Nielsen

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET