• Trumpageddon

  En podcast från Aftonbladet om Donald Trump, Joe Biden och det amerikanska presidentvalet. Med Jenny Ågren och Nivette Dawod.

 • Kungligt

  Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

  acast

Senaste avsnitt

 • Avsnitt 159 – ”Sverige får aldrig en bättre chans att gå till OS-semi”

  Flinck & Rutte - Bladets handbollspodd
  Damernas gruppspel är avslutat och vi kör samma upplägg som i går. Vi pratar om Sveriges match, ”Stocken” tippar och kommenterar kvartsfinalerna och sedan tar han ut två all star-lag, ett A- och ett B-lag, utifrån gruppspelet. Trevlig lyssning!
 • Översvämningar och bränder har dominerat nyhetsflödet denna sommar. I Sverige har bland annat delar av Kalmar och Kristianstad översvämmats. Extremväder i världen kommer att bli vanligare och vanligare. Det ställer frågan om försäkringar på sin spets. Kommer vi att kunna försäkra våra bostäder i framtiden, oavsett var de ligger? Kan det bli så att människor står utan försäkring för att den blir för dyr? Vem ska egentligen stå för klimatnotan? Gäst i dagens avsnitt är Staffan Moberg på branschorganisationen Svensk Försäkring. Programledare: Amanda Hemberg Lind.
 • ”Stocken” är tillbaka. ”Stocken” har fått tillbaka tron på Sverige. ”Stocken” tippar herrarnas kvartsfinaler. ”Stocken” tar ut all star team, ett A- och ett B-lag, efter herrarnas gruppspel.
 • Podden fick ge ”Stocken” ledigt i dag. Han har ju ett jobb och ett lag att sköta. Men ersättaren går inte av för hackor: ”Rutte” gör comeback – igen. Det blir snack om varför det svenska damlaget är så bra, skillnaden på Axnér och Solberg, OS-bevakningen på plats, vaska eller inte vaska matcher, spekulationer om kvartsfinalparen på damsidan och ett tips om finaldomare.
 • En maffig dag med många tunga stormöten sammanfattas och det blir förstås fokus på Sveriges förlust mot Egypten. ”Stocken” tar på sig Solberg-hatten och plockar fram tre förändringar han skulle göra som förbundskapten i detta läget. Han förklarar också varför Sverige ska vaska matchen mot Danmark.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson, Lucas Klarén, Frida Englin Danielsson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET