• Otrogen!

  Det ultimata sveket. Otrohet. I den här poddserien möter vi personer med erfarenheter av otrohet som berättar sina historier - från olika perspektiv. Både de som bedragit och de som blivit bedragna. Programledare: Anna-Maria Stawreberg. Producent: Stefan Sundberg

 • Dömd Ung

  De är unga…och de begår brott. I “Dömd Ung” djupdyker vi i kända kriminalfall där unga personer varit förövare. Från otillåten tillverkning av steroider och olaglig försäljning av alkohol till misshandel och mord. Men vad fick dem att begå grova brott i så tidig ålder och vad hände med dem efteråt? "Dömd Ung" görs av Tredje Statsmakten för Aftonbladet och PodMe.

 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

Senaste avsnitt

 • V86-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson och Mario Lipovac inför omgången på Solvalla & Bjerke.
 • Ferrariföraren Dino Beganovic utklassade med motståndet i Formula Regional European Championship förra säsongen. Det har gjort att han nu tagit ett (STORT) steg närmare Formel 1, och att bli Sveriges nästa F1-förare. Han ska köra F3. Vi snackar med Dino om kommande F1-säsong och karriärsstegen. Dino, som nu är nyinflyttad i Ferraris egna talangkvarter vid Maranello berättar om livet som en av världens hetaste racingtalanger. Han bjuder även på storyn om när han åt middag med prinsen av Monaco – i Antonio Giovinazzis kostym.
 • Clara plockar hår på benen med pannlampan på och Malin undrar hur långt upp på benen hon går egentligen…? Malin har bråkat vid naturgodishyllan i butiken och ångrar bittert att hon inte lät det gå för långt. Alldeles för långt. Det snackas om den nya tv-serien “Händelser vid vatten”, som är baserad på boken av Kerstin Ekman, och det diskuteras hur Norrland porträtteras i film. Är det så där hårt och kargt som det framställs som? Eller ger bandet Hooja en mer rättvis bild? Båda är i alla fall ense om att sakna fingrar är det manligaste som finns. Med Malin Wollin och Clara Lidström.
 • Åsiktskorridoren av och med Ulrica Schenström, Linus Glanzelius, Anders Lindberg och Ingvar Persson
 • Kriget rasar i Ukraina. Medan vissa flyr bomber eller strider ute på fält så finns det även andra typer av hot som sätter skräck hos befolkningen; det sexuella våldet. I nuläget så fortsätter det att komma in rapporter om ryska soldater som våldtar ukrainska kvinnor och barn som en del av krigföringen. Samtidigt så ökar våld i hemmet och många ukrainska kvinnor blir gisslor i sina egna hem. Vad vet vi om det grova sexuella våldet i kriget? Kan rättegångar vänta de som anklagas för att ha våldtagit som en del av krigföringen? Hur ser hotbilden ut för de kvinnor som flytt? Varför blir det nya problem för vissa som lyckats fly till Polen? Gäst: Jessica Poh Janrell, rådgivare på organisationen Kvinna till Kvinna Programledare: Vilma Ljunggren Kontakt: podcast@aftonbladet.se

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET