• En runda till

    En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare i den politiska djungeln. Med Olivia Svenson, My Rohwedder, Fredrik Björkman och Olof Svensson.

Senaste avsnitt

  • Joshua Zirkzee är på väg in till Manchester United, precis som Matthijs De Ligt. Bayern har presenterat Michael Olise och Joao Palhinha. Men lär (väl?) behålla Kim Min-Jae. Barcelona förbereder igångsättandet av sin Nico Williams-jakt och Dani Olmo är väl medveten om sin egna klausul. Med: Makoto Asahara, Oscar Jakobsson och Jacob Planell.
  • ”England har haft en del tur, tillfälligheter och studsar med sig” ”Allt talar för Spanien” ”De individuella prestationerna kommer att bli avgörande” Erika Nielsen diskuterar tillsammans med Siavoush Fallahi förutsättningarna inför EM-finalen mellan Spanien och England. Nu ska allt avgöras!
  • Det var förra våren som man gjorde en fruktansvärd upptäckt i Shakaholaskogen i Kenya. Över 400 hittades döda i massgravar i Kenya, hälften av dem var barn. De hade följt med pastorn, Paul Mackenzie, ledare för gruppen Good News International Church, för att leva i skogen och tillslut invänta jordens undergång. Räddningen skulle vara att först svälta barnen, sen kvinnor och män. Nu har rättegången mot pastorn och övriga ledare av sekten inletts i Mombasa. Vad var det som hände i Shakaholaskogen? Kommer man hitta fler gravar och vem är pastorn Paul MacKenzie? Gäst: Alexander Bönke, reporter på Aftonbladet. Programledare och producent: Jenny Ågren. Klipp från: NBC News, Al Jazeera. Kontakt: podcast@aftonbladet.se.
  • I själva verket försöker bryta sin stockholmsfixering och tar sig till Ställbergs gruva i Bergslagen och lite på känn även till Härjedalen. Ulrika blir förtrollad av Sweden solar system, men är det verkligen en form av offentlig konst? Donia ser Jumana Mannas verk ”Foragers” om rätten till grödor i Palestina. Båda kämpar med det nya inslaget Överskattat och underskattat.
  • • ”Inte helt nöjda med den här domaren” • ”Det kan gynna England i finalen” • ”Beslutet blir helt avgörande” England har säkrat sin andra raka EM-final och Gareth Southgate har gått från hånad till hyllad, bland annat för sina matchavgörande byten. Frida Fagerlund är med och analyserar semifinalen mot Nederländerna från Dortmund i Sportbladet EM. Programledare: Oskar Kiisk.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Petter J Larsson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET