• Bank & Frändén - Football Radical

  Simon Bank och Johanna Frändén är två av Sveriges mest uppskattade och prisade sportjournalister. Varje vecka ringer de till varandra för att prata om livet, vilket i deras fall innebär fotboll, kultur och kärleken till allt som är franskt.

  acast
 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

Senaste avsnitt

 • Rätt land vann

  Schlagerkoll
  Ukraina höll för trycket och vann Eurovision 2022. Hur var finalen och Sveriges insats? Hur 17 resonerade den svenska jurygruppen? Var kommer Eurovision hållas 2023 och hur påverkas tävlingen av den uppdagade röstskandalen? Med: Jenny Ågren, Tobbe Ek och Markus Larsson.
 • Under många år så har Netflix varit den absolut största aktören bland streamingtjänsterna. Med miljontals användare världen över har de dominerat marknaden. Netflix har drygt 221 miljoner användare och under 2019 hade man en omsättning på över 20 miljarder dollar. Men nu så verkar vinden ha vänt för streamingjätten. Tidigare i år så meddelade Netflix att man tappar betalande tittare för första gången sen man startade. Det har länge snackats om att det finns för många aktörer på marknaden, att tittarna inte orkar fler plattformar och mer utbud. När streamingtjänsterna dök upp så försvann mycket av den illegala fildelning kring tv-serier och filmer - men kan det återuppstå igen när tjänsterna blir fler och också dyrare? Hur ser framtiden ut för Netflix och övriga stremingtjänster? Är guldåldern över eller finns det nåt sätt att vända skutan? Gäst: Karolina Fjellborg, tv och film-krönikör på Aftonbladet. Programledare: Jenny Ågren
 • V75-podden med Sportbladets experter Erik Pettersson och Mario Lipovac inför omgången på Umåker. Jackpott och 49 miljoner att spela om.
 • Då är SM-finallagen spikade både i handbollsligan och SHE. Vi tippar finalerna och diskuterar vad som kommer att avgöra dem. Det blir en analys varför guldfavoriten Sävehof missar herrfinalen och varför svenska klubbar tackar nej till europaspel. Vi minns Bengan Johansson såklart och så avslöjar Robin sitt system med gula, röda och blåa kort till sina barn under pappaledigheten. ”Stocken”? Han är med!
 • Haaland är klar för Manchester City, vilket känns mer logiskt än mycket annat som sker på transfermarknaden. Barcelona har fortsatt stora ekonomiska problem och De Jong ska ska enligt flera källor vara utbjuden till Manchester United för att kunna balansera böckerna. Oklart dock hur Frenkie själv ställer sig till det trots att gamla chefen Ten Hag kanske lockar. Vi snackar Gabriel til Arsenal, Mané, Pogba och ger ett otydligt svar på NATO-frågan.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET