• Springsteen - Gig för Gig

  En poddserie om några av Bruce Springsteens klassiska Sverigespelningar som skrivit in sig i musikhistorien - och hos fansen. Vi går igenom konserterna på Hovet 1981, Ullevi 1985 och Ullevi 2012 tillsammans med gäster som var där. Upplev euforin och hör om minnen och anekdoter från dessa klassiska konserter! Programledare: Markus Larsson Producent: Stefan Sundberg

 • Erotiska Berättelser

  I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

 • Otrogen!

  Det ultimata sveket. Otrohet. I den här poddserien möter vi personer med erfarenheter av otrohet som berättar sina historier - från olika perspektiv. Både de som bedragit och de som blivit bedragna. Programledare: Anna-Maria Stawreberg. Producent: Stefan Sundberg

Senaste avsnitt

 • Johannas relation knakade och hon kände sig förtvivlat ensam. Efter att ha letat på nätet efter någon i samma situation att prata med hamnade av misstag på en otrohetssajt - snart hade hon inlett en sexuell relation med en annan man. När den relationen tog slut eskalerade hennes dubbelliv och snart hade hon nya sexpartners varje vecka. Men samtidigt som det var ett destruktivt beteende och gav henne dåligt samvete blev Johanna stärkt av att träffa andra män.
 • Vem är det som luktar, Tom Ford eller Malin? Clara ska koka tyglappar i linolja och undrar vidare hur man kan berätta för någon att de luktar illa. Skall man ens det? Malin överanalyserar en riktig katastrof till TV-serie och Clara har svårt att komma på vad som är det äckligaste hon sett på film.
 • Ellinor upptäcker ny njutning när hon av en slump träffar på Sally, och en dejt till henne, i en bar. Snart hamnar de hemma hos honom och utforskar njutning och passion - alla tre. Tillsammans.
 • Cykelfantasten Lisa Nordén, mest känd som triathlet i världsklass, gästar podden. Det blir ett passionerat samtal bl a om hur Lisa upptäckte tjusningen med att cykla, vilka cykelprylar hon använder och tycker bäst om och hur hon jobbar tekniskt och mentalt för att nå maximal prestation under ett tävlingslopp i cykling. Tio år senare berättar också Lisa om dramatiken när hon missade OS-guld i London 2012…med nio tusendelar. Programledare: Daniel Rytz. Del 3 av 3.
 • V75-podden med Sportbladets experter Mario Lipovac och Nina Wernbloom inför SM-omgången på Åby, lördag.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Frida Westergård och Joel Holmgren
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET