• En runda till

    En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare i den politiska djungeln. Med Olivia Svenson, My Rohwedder och Lena Mellin.

  • ... och bilen går bra?

    Hur skall man tänka när man köper ny bil? Skall man välja el, diesel eller bensin? Leasa eller köpa? Och hur tar man bäst hand om bilen man har? Vi tipsar, recenserar och informerar om allt som har med bilar att göra. Med glimt i ögat och starka åsikter - som inte alltid är samstämmiga - undersöker de om bilen går bra...? Programledare: Johan Edling Bilexpert: Glenn Lindberg Producent: Stefan Sundberg kontakt: bil@aftonbladet.se

Senaste avsnitt

  • Med Bo Rothstein om Nobelpriset och ekonomisk demokrati. Av och med Daniel Suhonen, Enna Gerin och Max Jerneck.
  • Säpo börjar stänga skolor och företag som haft kontakt med Raads pappa. En av skolorna drivs av fiskhandlaren Rabie. Han säger att han inte alls drivit någon skola åt salafister. Tvärtom, han har en konflikt med dem. Och han har en video som ska bevisa det. Men Säpo vägrar besvara hans samtal.  I en hemlig inspelning avslöjar en Säpo-agent vad som egentligen krävs för att klassas som en säkerhetsrisk i Sverige.  Och hur var det med fiskkalifatet i Dalarna? Var det verkligt?
  • Ett år innan de grips publiceras en dramatisk rapport på Försvarshögskolan i Stockholm. Den avslöjar att det finns ett hemligt nätverk av radikala och farliga muslimer i Sverige. Och nätverket predikar den lära som ligger bakom alla terroristdåd i Europa – Salafismen. Rapporten är kontroversiell. Den hänger ut folk med namn utan att de fått möjlighet att försvara sig. Bland de utpekade finns Raad och hans pappa. I det här avsnittet reder vi ut vad salafism egentligen är. Vi pratar med en avhoppad salafist och pressar imamen på hans åsikter om salafism.  Finns det några tecken på att Raad skulle vara salafist?  Dessutom försöker vi ta reda på vilka som egentligen som rekryterade svenskar till Islamiska staten.
  • En maxad timme: Stocken svarar på attacken från kusinpodden, Flinck blir uppläxad av Axnér och Robin är kittet som håller ihop det hela i dag. Det blir förstås massor om dam-VM men också Stockens framtid, Oppenheimer, Amos näste tränare och spekulationer inför herrarnas EM-truppsläpp.
  • Det har varit en mörk höst för svenska landslaget. Från ett VM-brons i Brisbane till en missad OS-plats och som om det inte vore nog behöver man nu dessutom kvala för att hålla sig kvar i A-divisionen i Nations League. Men vad är det egentligen som skaver i damlandslaget? Är den svenska storhetstiden över? Och hur ser framtiden för landslaget ut nu när ett generationsskifte oundvikligen stundar? Programledare: Julia Karlsson Gäst: Anna Rydén

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET