Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

Lyssna
 • Min Ekonomi: Privat

  En podcast om privatekonomi från Aftonbladet

 • #Sillypodden

  Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

  acast
 • Slutelvan

  En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

Senaste avsnitt

 • Hormonspecial: Vårt sätt att leva påverkar sköldkörteln

  Wellness
  Sjukdomar kopplade till sköldkörteln räknas som en folksjukdom – uppemot en halv miljon svenskar är drabbade. Men är problemen vanligare i dag? Och vad beror det på? I Hormonspecialen söker Erika Kits Gölevik svar på en av vår tids stora hälsoproblem – hormonell obalans. Varje tisdag i fyra veckor släpps ett nytt avsnitt av podden.
 • Den tredje vågen under coronapandemin har slagit hårt mot Polen. I landet, som har 38 miljoner invånare, har över 60 000 människor avlidit till följd av sjukdomen – och uppgången har varit brant under våren. Sjukvården är mycket ansträngd, det kommer rapporter om ambulanser som får vänta i timmar utanför sjukhusen och det saknas personal på många vårdinrättningar. Polens premiärminister Mateusz Morawiecki sa för några veckor sen att Polen befinner sig i ”det svåraste ögonblicket under pandemin”. ” Vi är nära det läge när vi inte längre klarar av att vårda våra patienter” sa han. Samtidigt meddelar Polens hälsominister Adam Niedzielski att han ser tecken på att smittotalen är på väg ner. Hur är det att bo i Polen just nu? Varför har landet drabbats av en så svår tredje våg? Och hur ser den politiska debatten kring corona ut i landet? Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst: Gabriel Stille, universitetslärare och journalist som bor i Warszawa. Programledare: Olivia Svenson.
 • Kvartsfinalerna är avklarade i eruopaspelet och vi går igenpom vinnare och förlorare och tittar framåt mot några rafflande finaler.
 • Det hetaste inför V75, varje vecka, med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac. Hur blir V75-loppen körda? Vilken är bästa spiken? Vem är bästa miljondraget? Här får man som trav- och spelälskare allt på bara 15 minuter.
 • Hon hette Lena Wesström, var 45 år och mamma till tre barn. När hon plötsligt var försvunnen anade hennes närmaste oråd. Efter fyra dagars sökande hittades hennes kropp av en privatperson. Hon hade blivit mördad. Den man som hon haft konversation med timmarna innan försvinnandet greps och blev åtalad. Lenas DNA fanns hemma hos honom och hennes blod fanns på hans skor. Men tingsrätten ansåg att det inte var inte ställt bortom rimligt tvivel att den åtalade begått mordet och släppte mannen på fri fot. Nu har en ny rättegång inletts och i det här avsnittet av Aftonbladet Krim tittar vi närmare på fallet. Reporter: Anders Johansson Producent: Marcus Ulvsand

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson och Joakim Ottosson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET