• En varg söker sin pod

  En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

  acast
 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Ljudbokspodden

  En podd om ljudböcker med Soraya Hashim av Aftonbladet Kultur.

Senaste avsnitt

 • Kopplar miljongrepp med två fräcka spikar

  Spets & Slut
  Allt inför helgens V75 med Sportbladets travexperter Erik Pettersson och Mario Lipovac
 • I vilket Johanna gör en närläsning av landslagets senaste presskonferens och ställer Simon till svars för sina ytterst svaga skämt. Simon försöker hålla humöret uppe med hjälp av Bolsonaros antikroppar och Mbappés mamma, men faller direkt in i gamla deppiga samtalsvanor så fort Newcastle kommer på tal.
 • Det här är avsnittet då ”Stocken” kräver (nåja) att Claar ska göras till nummer ett på mittnio i landslaget, Flinck kommer med ett plötsligt påhopp på ”Stocken” och Robin snackar omspel, delegater och tävlingsbestämmelser (förstås). Det blir också mycket handbollsligan, lite Amo-succé och en hel del om den färska landslagstruppen.
 • Världen har börjat återhämta sig från pandemin. När hjulen återigen börjat snurra så har också utsläppen ökat. I en ny rapport skriver det tunga Internationella energirådet, IEA, att förbränningen av kol och olja skjutit i höjden och utsläppsökningarna spås i år bli de näst största i historien. Det går för långsamt och investeringarna i förnyelsebart borde ökas kraftigt menar rådet. I november börjar FN:s stora klimatmöte. Kommer ledarna att bry sig om rapporten? Vad kan väntas av klimatkonferensen? Hur ska världen nå utsläppsmålen egentligen? Gäst: Staffan Lindberg, klimatreporter på Aftonbladet. Programledare: Amanda Hemberg Lind.
 • Om att Kim Kardashian har världens kanske bästa mamma, apropå hennes medverkan i SNL. Om verklighetens Sound of Music och drömmen om en uppföljare, efter att den åldrade maken dör. Samt om samhällstermometern Lars Vilks, och vad debatten om hans konst säger om samtiden. Har rasismen kommit i kapp oss?

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET