10 inredningsklipp att fynda på rea just nu

Artikeln innehåller annonslänkar

Dags att piffa upp lite hemma? Nu finns det massvis av snygga inredningsdetaljer på rea. Så passa på innan det hinner tar slut.

Att fräscha upp hemma behöver inte kosta en förmögenhet. Med ganska små medel kan du förändra ett rum på nolltid. Kuddar, gardiner och mattor är alla textilier som kan få ett rum att kännas helt nytt.

Vilka färger passar ihop?
Ett smart tips kring färger är att tänka neutralt när det gäller möbler. Då är det enklare att byta ut textiler, till exempel kuddar, med de färger som passar årstiden eller din smak just nu. Ett annat bra tips när det gäller vilka färger som passar ihop är att titta på en tavla. Vilka färger har konstnären använt? Ofta går de harmoniskt ton i ton. Satsa på en huvudfärg och välj sedan ut två eller tre accentfärger. Ta en tavla som du gillar som inspiration.

Hitta färgerna

Inspirationstavla med färger som går ton i ton.
Inspirationstavla med färger som går ton i ton.

Den här tavlan har en neutral sandton som grundfärg. Accentfärgerna går i gult, roströd och ljusblått med små detaljer av grönt och rosa. Skulle du översätta dessa färger i din inredning skulle du kunna ha sandfärgade möbler med gula kuddar, en grön pläd, rostfärgade gardiner, en blå vas och rosa ljuslyktor.

Knot

Kudden Knot från Design House Stockholm.
Kudden Knot från Design House Stockholm.

Kudden Knot har blivit en riktig designklassiker. Kuddens meterlånga material är ihopknuten till en kompakt och mjuk kudde. Kudden finns i massvis av härliga färger och är ett givet designelement i vardagsrummet. Säljs just nu till nedsatt pris hos Royal design, läs mer och köp här! (Annons)

Lampskärm

Ellipsformad lampskärm från Watt & Veke i beigefärgat linne som sprider vackert ljus som är perfekt för sovrummet eller vardagsrummet. Läs mer och köp här. (Annons)

Skohylla

Stilren skohylla som är formgiven av Louise Hederström. Skostället samlar ingen smuts och är lätt att torka av. Den är nätt och neutral och är lätt att matcha in i vilken hall som helst. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Vas

Snygg och trendig vas i valfrom från Ellos home. Vasen är snygg som den är men för extra stilpoäng kan du sätta ner en torkad blomma. Läs mer och köp till 40% rabatt här! (Annons)

Bordslampa

Innovativ bordslampa från danska Menu som är bärbar och går att ta med nästan överallt. Lampan laddas med en USB-sladd i datorn eller i ett vägguttag. Perfekt för sensommarkvällarna på uteplatsen! Lampan säljs just nu till kampanjpris hos Rum21, läs mer och köp här. (Annons)

Träapa

Kay Bojesens Apa tillverkad av hållbart producerat teak och limbaträ.
Kay Bojesens Apa tillverkad av hållbart producerat teak och limbaträ.

Den här lilla filuren i trä är formgiven av Kay Bojesens. Apan är en väldigt populär present och passar fint i vilken bokhylla som helts. Läs mer och köp till kampanjpris hos Royal Design här! (Annons)

Kruka från Bergs potter

Klicka hem en kruka från populära Bergs Potter! Krukan och fatet i laserat lergods har en vacker saffransgul färg och är 12 cm hög. Läs mer och köp här! (Annons)

Ljusstakar från Orrefors

Carat ljusstakar från Orrefors.
Carat ljusstakar från Orrefors.

De här ljusstakarna från Orrefors är lika fina tillsammans som isär. Designen är inspirerad av ädelstenar och de ger en elegant och lyxig känsla hemma. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Ullmatta

Peas ullmatta 170x240 cm från danska HAY .
Peas ullmatta 170x240 cm från danska HAY .

Handvävd ullmatta från Danska Hay Den mjuka mattan är vävd i små ullbollar vilket både är snyggt och praktiskt. Ull är nämligen smutsavvisande och gör mattan enkel att rengöra. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic Nest! (Annons)

Termoskanna

Klassiska termoskannan från Stelton lanserades redan 1977 och har än i dag samma design med det smarta vipplocket. Termosen är ett stilsäkert val för kaffet och är snygg att sätta fram på bordet. Denna gula variant säljs just nu till kampanjpris, läs mer och köp här! (Annons)


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Mattias Kling, Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET