Tjejernas ilska mot ”Bachelor”-Felix – frågade om pengar och bröst på dejten

Bachelorns försvar: ”Relevant att få en bild”

Av: Cornelis Rikken

Publicerad:
Uppdaterad:

Felix Almsveds privata frågor tycks inte gå hem hos hans dejter.

Nu ryter flera av ”Bachelor”-tjejerna ifrån.

– Direkt stirrade han ner mot mina tuttar och frågade ”Hur mycket har du lagt i?”, säger Emmy Rönning i ”Bachelor – tjejerna avslöjar allt”.

Det är i eftersnacksprogrammet ”Bachelor – tjejerna avslöjar allt” som deltagarna får se ett smygfilmat klipp från när Felix Almsved, 27, är på dejt med Lisa Englund, 28.

Mitt under myset börjar bachelorn ställa frågor om hennes privatekonomi.

– Jag vill att man ska leva tillsammans och dela på allt och ha allt gemensamt, säger han och fortsätter:

– Hur ser dina liksom... Utgifter ut? Hur mycket pengar lägger du liksom på naglar och kläder och smink och allt sånt där som kostar pengar?

1 av 4 | Foto: TV4 PLAY
Emmy Rönning (i vit topp till vänster) i ”Bachelor – tjejerna avslöjar allt”.

”Jättetråkigt”

Lisa Englund blir märkbart ställd när hon får den privata frågan.

– Eeeh... Jag lägger ju bara pengar på naglar, som rör mitt utseende. Jag köper ju inte botox och sånt där skit. Eller tuttar, svarar hon, och berättar att hon även lägger en del pengar på kläder och skor.

I ”Bachelor – tjejerna avslöjar allt” erkänner Lisa Englund att hon tyckte att det var obekvämt att behöva svara på frågor om sin privatekonomi.

– Det var ju jättetråkigt att behöva berätta sina utgifter. Och det var ju så här... Jag lägger ju pengar på mitt hår också, hos frisören. Ska jag berätta det för honom?, säger hon.

Frågade om sin dejts bröst

Även Paula Moczek, 29, berättar att hon fått liknande frågor och flera av tjejerna blir märkbart chockerade över beteendet.

– Driver du? Han visar jämt upp sina klockor och skor. Jag vill veta hur mycket han spenderar, säger Meagan Nouis, 26.

Och det verkar inte bara vara sina dejters ekonomi som Felix Almsved är nyfiken på.

Emmy Rönning, 25, menar att bachelorn även har ställt olämpliga frågor om vilka ingrepp hon har gjort.

– Direkt stirrade han ner mot mina tuttar och frågade ”Hur mycket har du lagt i?”. Det var första frågan till mig, säger hon.

Kritiserar klippningen

För Nöjesbladet förklarar Felix Almsved att målet med sin medverkan i ”Bachelor” är att hitta en framtida fru och att han anser att en fungerande gemensam ekonomi då är en viktig pusselbit.

– Så i den aspekten är det väl relevant att få en bild över hur det ser ut och hur det skulle funka att leva tillsammans, säger han.

Han menar också att klippningen i programmet får det hela att framstå som värre än vad det faktiskt var.

– Det man inte får se i det här klippet är ju att vi har suttit och pratat i en halvtimme-fyrtiofem minuter om det privata livet, med vardag och jobb och alltihopa, som leder fram till den frågan. Jag håller med om att det inte ser så snyggt ut när man bara får se det klippet.

Ångrar sig: ”Kom fram så rått”

Frågan om Emmy Rönnings bröst menar han helt enkelt bottnar i ett intresse för ingrepp och behandlingar.

– Jag har en del bekanta som jobbar på en av Sveriges bästa kliniker och därifrån har jag väl blivit lite skadad, för man pratar väldigt öppet om ingrepp och sånt där.

Kan du förstå att en sån fråga kan vara provocerande under en dejt?

– Absolut. Det är inte som att jag ställer en sån fråga under en första dejt med någon jag aldrig har träffat. Jag kan ångra att jag gjorde det i tv och att det kom fram så rått.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN