Han är den andra ”Bachelor”-deltagaren

”Man får vara lite på sin vakt”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

William Karlsson är årets andra ungkarl i TV4:s ”Bachelor”.

Han är den yngsta någonsin och räds inte sin konkurrent Simon Glimhed.

– Jag tycker nästan att det känns lite skönt att det inte blir fullt fokus på bara mig, säger han.

Sedan tidigare har det stått klart att Simon Glimhed, 28, är en av årets deltagare i ”Bachelor”. Nu ska även William Karlsson, 25, från Göteborg söka kärleken i TV4:s program.

– Det känns kul. Jag är jättetaggad! Jag blev kontaktad av redaktionen och de frågade om jag var intresserad. Det har gått sjukt snabbt och nu vill jag bara igång och söka efter kärleken, säger han.

”Förhoppningsvis faller inte alla tjejer för honom”

Förra årets säsong av svenska ”Bachelor” blev annorlunda då ett helt nytt upplägg presenterades i och med att de hade två killar som tävlade om tjejernas hjärtan. I år fortsätter det upplägget och Willian Karlsson uppskattar konkurrensen.

– Jag tror det kommer vara ganska olika typer av tjejer som söker till mig och Simon, så jag oroar mig inte så mycket för konkurrensen. Förhoppningsvis faller inte alla tjejer för honom, säger han.

Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, tror på det lyckliga slutet.

– Vi hoppas såklart att både Simon och William hittar kärleken i programmet och att vi i slutet har två lyckliga par, säger han.

William Karlsson är den nya bachelorn i TV4.
Foto: TV4
William Karlsson är den nya bachelorn i TV4.

”Hoppas man kan hitta någon vettig”

Till vardags arbetar William som hamnarbetare i Göteborg och trots sin unga ålder är han redo att finna den eviga kärleken.

– Det är intressant att dejta så många tjejer, så jag hoppas man kan hitta någon vettig. Jag har inga problem att söka kärleken i tv, men det är klart, vissa tjejer söker in för att få uppmärksamhet. Så man får vara lite på sin vakt, säger han.

”Bachelor” har premiär i höst på TV4 Play, C More och Sjuan. Man kan söka till programmet på tv4.se/bachelor.

Foto: TV4
Till vardags jobbar William som hamnarbetare i Göteborg.
Publicerad:

LÄS VIDARE