”Paradise hotel” klipps om efter telefonskandal

Gunnel, 87, blev nedringd efter programmet

Publicerad:
Uppdaterad:
”Paradise hotel”.
Foto: Viaplay
”Paradise hotel”.

NÖJE

Gunnel blev nedringd efter att hennes telefonnummer hängts ut i ”Paradise hotel”.

Nu klipper Nent om programmet.

– Vi ber självklart om ursäkt och kommer att ta bort numret från avsnittet, skriver Frida Hübenette Högberg, tillfällig presschef på Nent.

På tisdagskvällen började Gunnels, 87, telefon att ringa... och ringa. Hennes nummer hade nämligen visats upp i ”Paradise hotel”. Nu klipper Nent om avsnittet.

– Jag visste inte att det var med. Igår började telefonen och ringa, och så var det ingen som sa någonting. Så lade jag på, så ringde det ett annat nummer, säger Gunnel på telefon till Aftonbladet.

– Eftersom de inte har sagt något till mig så vet jag inte vad de vill, förutom att störa mig.

Telefonnumret stod skrivet på en post it-lapp med texten ”Lindas nummer”, uppklistrat på ett kylskåp i ”Paradise hotel”-matsalen. Enligt Frida Hübinette Högberg, tillfällig presschef på Nent Group Sverige, hade en siffra blivit fel.

Foto: Viaplay
Gunnels nummer syntes bland lapparna i ”Paradise hotel”.
Foto: Viaplay
Ikenna Abika i ”Paradise hotel”.

Har pratat med Gunnel

”Det var en miss att Gunnels nummer hamnade på lappen, det var ett nummer till en i produktionen där en siffra blev fel. Vi ber självklart om ursäkt och kommer att ta bort numret från avsnittet”, skriver hon i ett mejl till Aftonbladet.

Har ni pratat med Gunnel om incidenten?

”Ja produktionen har ringt henne och bett om ursäkt för det inträffade”, svarar Frida Hübinette Högberg.

I tisdagens avsnitt rådde det tonårsvecka på hotellet, där deltagarna möttes av en nostalgisk frukost med pannkakstårta, skinksmörgåsar och Oboy. Förutom Gunnels nummer stod det bland annat ”det finns lasagne i frysen” och ”glöm inte gympapåsen” på kylskåpet.

Foto: Nent
Deltagarna i ”Paradise hotel”.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN