Mange Schmidts pappalycka: ”Glassigt”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

NÖJE

Det var 2017 som rapparen Mange Schmidt blev pappa för första gången.

I februari är det dags igen.

– Det är om något är väl glassigt, säger han till Nöjesbladet.

1 av 2 | Foto: Felipe Morales / AFTONBLADET / 85492
Rapparen Mange Schmidt.

Rapparen Mange Schmidt – som stod för 2006 års sommarplåga med hiten ”Glassigt” – och hustrun Lorena Jimenez Schmidt ska bli föräldrar igen.

”Vi fyra (ja, det är en liten i magen) önskar alla människor ett riktigt glatt 20-tal! Var empatiska, solidariska och omtänksamma så kommer vi långt. Kram från Jimenez-Schmidt”, skriver Mange Schmidt till en familjebild på Instagram.

För Nöjesbladet berättar han nu om pappalyckan och avslöjar också att det var planerat.  

– Det ska bli väldigt roligt. Både jag och Lorena har syskon och det är en väldigt härlig tillgång i livet. Så det här ville vi redan innan första barnet, men sedan visste man förstås inte när det skulle ske, säger Mange Schmit och förklarar att det inte är lång tid kvar innan familjen utökas:

– Det är dags ganska snart faktiskt, redan den 20 februari. Så Lorena har en ganska stor mage nu, men vi har hållit låg profil och inte skrivit om det och så. Men hittills har det gått jättebra och alla orosmoment är undanskuffade.

Makarna har sedan tidigare dottern Florence, 2, som nu ska bli storasyster.

– Det är så klart surrealistiskt för henne, men hon tycker det ska bli väldigt roligt och spännande. Häromdagen la hon sig på mammas mage och sa ”älska bebis”. Så det var ju ett litet tår i ögat-moment. Men det kommer nog komma stunder då hon inte kommer älska bebis också. Men hon är väldigt gullig med småbarn så vi får hoppas det går bra och att hon får en kompis att leka med. Det känns som det blir en perfekt åldersskillnad mellan dem och att de kommer ha glädje av varandra.

Känns det glassigt att bli tvåbarnsfar?

– Haha! Det om något är väl glassigt.

Vad har du annars på gång under 2020?

– 2019 var ett jättebra år för oss, men 2020 blir ännu bättre för vi har förberett mycket. Jag kommer bli klar med min spanska som jag har studerat och plugga andra intressant saker. Jag ska också starta två bolag också som jag har jobbat med. Men jag är även ute och spelar och släpper någon låt här och där, så jag skulle nästan kalla mig själv för artist och företagare nu för tiden.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN