Janet ”Holgie” Caplinger gör succé på Youtube

”Allt för Sverige”-deltagaren om karriären

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Att medverka i ett tv-program är inget nytt för Janet ”Holgie” Caplinger.

Nu berättar ”Allt för Sverige”-deltagaren om sina tv-uppdrag – och när hon gick på en dansaudition för Gene Kelly.

– Han tyckte inte att jag hade någon danskropp, med långa och smala ben, säger hon till Nöjesbladet.

Janet ”Holgie” Caplinger är en av deltagarna i nya säsongen av ”Allt för Sverige” i SVT. Men att medverka i diverse tv-sammanhang är inget nytt för henne.

Hon är bland annat en av de ursprungliga medlemmarna i populära youtubekanalen ”FBE”, där olika generationer reagerar på saker som tittarna bestämmer. Klippet där hon reagerar på rapparen Eminem har över 36 miljoner visningar.

– Jag har alltid varit väldigt äventyrlig. Jag läste att de sökte efter äldre människor med bra personlighet som ville vara med framför kameran och tycka saker. När jag hör något som låter bra så gör jag det, säger hon till Nöjesbladet.

1 av 3 | Foto: SVT
Janet ”Holgie” Caplinger

Dansat för Gene Kelly

”Holgie” har även varit i Argentina och simmat med ormar i en gameshow, hon har hoppat ut från ett plan 750 meter upp i luften på uppdrag av Buzzfeed, sytt scenkläder åt Janis Joplin och som balettdansös gjort en dansaudition för Gene Kelly.

– Han sa att jag var en underbar dansare med en underbar personlighet, men han tyckte det var bättre om jag fokuserade mer på min talang som skådespelare. Han tyckte inte att jag hade någon danskropp. Du vet med långa, smala ben, säger hon och fortsätter:

– Han anställde inte mig, men uppmuntrade ändå mig och nästan flirtade med mig... eller inte flirtade med mig, han gav mig komplimanger och sa att jag var en attraktiv kvinna som skulle få männens uppmärksamhet.

Hur tog du det?

– Det var ärligt och han hade rätt.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN