Nicole Kidman

Nicole Kidmans man Keith Urban: Jobbigt att se våldet

Keith Urban om fruns roll i ”Big little lies”

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

I serien ”Big little lies” blir Nicole Kidmans karaktär utsatt för grova övergrepp.

Filmstjärnans man Keith Urban berättar hur svårt det har varit att titta på serien.

– Det är svårt att övertyga sig själv om att hon är en skådespelare och att det bara är skådespel, säger han i 60 minutes.

Nicole Kidman och Alexander Skarsgård i ”Big little lies”.
Nicole Kidman och Alexander Skarsgård i ”Big little lies”.

Australiska skådespelaren Nicole Kidman, 53, spelar rollen som Celeste Wright i den kritikerrosade HBO-serien ”Big little lies”. I serien lever Celeste i ett destruktivt förhållande där hon blir utsatt för grova övergrepp av sin man Perry Wright, spelad av svenska Hollywoodstjärnan Alexander Skarsgård, 44.

Nicole Kidmans man countrysångaren Keith Urban, 52, berättar nu hur plågsamt det har varit för honom att se serien med de brutala inslagen, skriver Daily mail.

– Det är svårt att övertyga sig själv om att hon är en skådespelare och att det bara är skådespel, säger Keith Urban i en intervju med australiska 60 minutes.

I första och andra säsongen blir Celeste Wright utsatt för psykisk och fysisk misshandel och våldtäkt vid upprepade tillfällen av sin man. Urban säger att han behövt påminna sig om och om igen att det är fiktivt.

– Det har varit tungt att titta, för hon är en så jäkla bra skådespelare, säger han.

Kramades efter inspelning

I en intervju med Vanity fair 2017 berättade Alexander Skarsgård att han och Nicole Kidman såg till att de var på vänskaplig basis efter att de spelat in de våldsamma scenerna.

– Det var väldigt viktigt att vi hittade tillbaka till varandra efter att vi spelat in de scenerna. Vi kollade läget med varandra och gav varandra kramar, sa Skarsgård då.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Nicole Kidman och Keith Urban.
Publisert:

LÄS VIDARE

Dilan Gwyn blev ”skiträdd” för sin egen film

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicole Kidman

Alexander Skarsgård