Greta Berglund hoppar av ”Bonde söker fru”

Saknades vid presentationen

Publicerad 2021-09-18

Greta Berglund.
Greta Berglund.

Åtta bönder har blivit sju.

Nu berättar TV4 varför Greta Berglund valt att hoppa av ”Bonde söker fru”.

”Självfallet tycker vi att det är jättetråkigt att hon inte kommer medverka i programmet”, skriver exekutive producenten Clara Tengbom till Aftonbladet.

Under våren presenterades årets bönder i ”Bonde söker fru”. Åtta glada bönder från Sveriges alla hörn var redo för att ta emot brev från beundrare.

Greta Berglund saknas

Under sommaren har den sextonde säsongen av programmet spelats in. När TV4 nu presenterar vilka bönder som ska vara med i ”Bonde söker fru”, som sänds linjärt på TV4, och vilka som ska vara med i ”Bonde söker fru – Kärlek åt alla”, som sänds på TV4 play, så saknas det en bonde.

Greta Berglund, 27, en ekologisk bonde från Kärrbo, finns inte längre med. Clara Tengbom, exekutiv producent för programmet, berättar varför Greta saknas i uppställningen.

”Greta valde att hoppa av inspelningarna på grund av personliga skäl. Självfallet tycker vi att det är jättetråkigt att hon inte kommer medverka i programmet och vi önskar henne all lycka till i framtiden”, skriver Clara Tengbom i ett sms till Aftonbladet.

Greta själv har valt att inte uttala sig mer om avhoppet.

Då sänds ”Bonde söker fru”

”Bonde söker fru” har premiär den 29 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. ”Kärlek åt alla” har premiär den 29 september och sänds exklusivt på TV4 play.

LÄS VIDARE