Samir Badran om vilda åren: ”Jag var livrädd”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Samir Badran levde rövare i tonåren.

Han var känd i grannskapet för att kasta ägg på fönsterrutorna – och fick inte äta lunch med sina kompisar i skolmatsalen.

– Jag tycker fortfarande det är roligt att jävlas med folk, säger artisten i ”Klassfesten”.

Samir Badran, 28, tävlar mot kändiskocken Tina Nordström, 45, i lördagens avsnitt av ”Klassfesten” på TV4. Artisten hade svårt att sitta still under skoltiden och behövde då och då avbryta lektionerna för att springa av sig i korridorerna.

Ibland blev han lite väl stökig för skolans tycke. Under en period förbjöds han till exempel att äta lunch med sina kompisar i skolmatsalen.

– Under någon månad fick jag sitta i ett rum med en lärare och äta. Jag har för mig att det fanns fönster in till mattanterna och jag sköt väl någon köttbulle på någon mattant, förklarar han i programmet.

Äggade grannarnas rutor

Men han skapade även uppståndelse på hemmaplan. Han kastade ägg på grannarnas rutor och tryckte in föremål i sin kompis pappas avgasrör. Och så fick han besök av polisen, under en hemmafest som ägde rum när föräldrarna inte var hemma.

– Mina föräldrar var utomlands, tror jag, och så skulle vi ha en liten fest hemma hos mig, säger han och tittar mot sin pappa, som sitter i publiken.

– Vi skulle vara åtta personer kanske i vår villa och så hade vi ganska mycket sprit hemma och någon fick reda på att vi hade den här festen. Och ännu en person fick reda på det. Och ännu fler! Så till slut var hela min gård, det var polisbilar och grannar och det var katastrof, säger Samir.

Samirs pappa tar sig för pannan när han får höra talas om den urspårade festen.

”Jag var livrädd”

– Jag var livrädd. Min granne drog in mig och sa att jag skulle ringa min farsa. Och jag sa: ”Jag lovar att det här kommer aldrig hända igen, men ring inte min farsa”.

1 av 3 | Foto: TV4
Samir Badran i ”Klassfesten”.

Hyssen kom sig av en enkel anledning, säger Samir:

– Det var allting för att störa, tror jag. För att få folk att bli irriterade. Jag tyckte det var kul.

Har det då försvunnit på äldre dar?

– Jag tror det lite, säger han i programmet, men ångrar sig lika snabbt.

– Nej, jag tycker fortfarande det är roligt att jävlas med folk, säger han med en blinkning.

”Klassfesten” sänds lördagar klockan 20.00 på TV4 och i TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE