Joakim Lundell besviken på Bianca Ingrosso: ”Väl inövad härskarteknik”

Bianca Ingrossos försvar: ”Stort missförstånd”

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Joakim Lundell säger att Bianca Ingrosso flera gånger talat illa om honom och hans fru. Något hon förnekar.

”Jag har aldrig pratat illa om honom”, skriver Bianca Ingrosso.

”Något jag inte accepterar är att bli förminskad för att jag inte kommer från en fin rik familj eller från en kändisfamilj”, skriver Joakim Lundell.

Det är i podcasten ”Vi avslöjar allt” som Joakim Lundell, 34, först säger att han inte är ett fan av Bianca Ingrosso, 25, och berättar att hon flera gånger pratat illa om honom och hans fru Jonna Lundell, 26.

På Instagramkontot ”exonphspoilerse” finns också en Instagramkonversation mellan influencer-jättarna, som båda har tv-program på Kanal 5/Dplay.

”Känns som att jag är en nolla för dig”

I konversationen framkommer det att Joakim Lundell känner sig förminskad över att Bianca Ingrosso inte minns att de har träffats när de båda medverkade i ett tv-program, och skriver bland annat:

Joakim Lundell.
Foto: SOFIA NAHRINGBAUER
Joakim Lundell.

”Vi pratade både i sändning och efteråt, förstår du hur det låter för mig när du säger såhär? Känns som att jag är en nolla för dig då du inte kommer ihåg en sån sak!”

Han skriver också:

”Jag vet inte om det är en del i vad du gör för att man ska känna sig lägre rankad än dig i det sociala spelet”.

Ingrosso: ”Ingenting personligt”

Bianca Ingrosso menar å andra sidan att hon verkligen inte minns att de träffats och att hon inte heller minns sin medverkan i det programmet. Hon ber om ursäkt ifall han tar illa vid sig av det, att det var ”ingenting personligt” och skriver att det har noll procent med något spel att göra.

Foto: BJÖRN LINDAHL
Bianca Ingrosso.

När Aftonbladet hör av sig till Joakim Lundell skriver han i ett meddelande:

”Jag vill helst inte uttala mig då det bara blir dåliga reaktioner. När kvällstidningar skriver enligt mig en artikel med dåligt nyhetsvärde som i detta fallet, så försämrar det bara bilden av mig! Då folk har bilden av att jag eller Bianca kontaktat tidningen för att få en artikel. Anser väl inte att detta heller är något för Aftonbladets läsare. Det jag kan säga är att jag blir genuint ledsen när någon öppet flera gånger pratar illa om mig och min fru”.

Lundell: ”Härskarteknik”

Han fortsätter:

”Och för att sedan få höra att vi aldrig heller träffats får mig att känna det är en väl inövad härskarteknik personen i fråga använder sig av. Då även kontot exonphspoiler fick ett liknande meddelande där Bianca antydde att hon inte ens visste om hon skrivit till rätt konto. Trots att Bianca följt kontot till och från i nästan ett år.”

Foto: STEFAN JERREVÅNG
Joakim och Jonna Lundell.

Joakim Lundell avslutar meddelandet:

”Tycker bara det är tråkigt, för något jag inte accepterar är att bli förminskad för att jag inte kommer från en fin rik familj eller från en kändisfamilj. Kommer aldrig acceptera förminskning av varken mig eller min fru. Sen ser jag helst att Bianca slutar pratar bakom våra ryggar så vi slipper ha en konflikt som ligger offentlig. Vill man inte ha nån reaktion eller kan tåla det så bör man också tiga i så fall.”

”Missförstånd”

Bianca Ingrosso menar å andra sidan att det hela är ett missförstånd.

”Jag har aldrig pratat illa om honom och vår konversation på dm är ett stort missförstånd från hans sida och vi har löst det nu. Önskar han och hans familj allt gott”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE