Stäms av brodern – nu svarar Emilio Ingrosso

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Vito Ingrosso stämmer sin bror för varumärkesintrång.

Nu svarar Emilio Ingrosso på sin Facebook.

”Att offentligt bli falskt anklagad gör mig fullkomligt galen”, skriver han.

Emilio Ingrosso.
Foto: Per Olof Sännås
Emilio Ingrosso.

Under lördagen publicerade Aftonbladet nyheten om att Vito Ingrosso, 57, stämmer brodern Emilio Ingrosso, 55. Nu kommenterar Emilio stämningsansökan i ett Facebookinlägg, enligt Svensk Damtidning.

”Att offentligt bli falskt anklagad gör mig fullkomligt galen. För man kan inte kommentera eller reagera utan att göra skadan värre. Jag är den enda, den enda!!! I min familj som jobbat med mat på denna nivån”, skriver han och tillägger:

”I över 25 år har jag skapat mat, menyer, 16 restauranger och på senare tid, ihop med min fru Åsa, ett varumärke med vårt efternamn. Rent, hårt arbete, slit och framgång som uppenbarligen och som vanligt sticker i mångas ögon”.

Stäms på en halv miljon

Vito Ingrosso har tidigare sagt till Aftonbladet att bröderna inte har någon kontakt för tillfället.

– Jag och Emilio kommunicerar inte just nu och har ingen kontakt. Men vi är inte ovänner, sa han då.

Vito Ingrosso med företaget Kreatis AB har stämt Emilio Ingrosso för varumärkesintrång och yrkar på en halv miljon i ersättning. Vito menar att han varumärkesskyddade namnet Ingrosso hos Patent- och registreringsverket i höstas.

Emilio Ingrosso har använt namnet vid produktlanseringar, bland annat för en olivolja. Det är lika med varumärkesintrång, menar brodern. I ersättningen som Vito kräver räknas pengar för bland annat flaskor, resor, marknadsföring och grossistkontakter.

Aftonbladet har sökt båda bröderna Ingrosso.

Foto: Johan Jeppsson/TT
Vito Ingrosso har stämt sin bror.
Publicerad:

LÄS VIDARE