Bianca Ingrosso: Mår inte så bra psykiskt

”Det är väldigt privat”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Bianca Ingrosso har det tufft just nu.

På sin Youtubekanal berättar influencern om hur hon stänger in sig och bara försöker ta det lugnt.

– Jag mår inte så bra psykiskt, säger hon i videon.

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 25, går igenom en jobbig period just nu. På sin Youtubekanal berättar hon om sitt mående.

– Jag mår inte så bra psykiskt. Som jag har berättat för er, så jag är bara hemma, försöker vila och inte socialisera mig, utan bara på riktigt ta det lugnt, säger hon.

”Jag kommer inte berätta vad det är som sker för det är väldigt privat”

Under videon besvarar även Bianca Ingrosso på frågor som hennes följare ställer. Samtidigt är hon tydlig med att hon inte kommer prata mer om hur hon mår.

– Jag mår ju väldigt bra av att prata med er, men jag kommer inte berätta vad det är som sker för det är väldigt privat, säger hon.

Biancas följare har påpekat att hon sagt vid flera tillfällen sagt att hon är deppig.

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, har hon sagt i en tidigare vlogg.

Bianca Ingrosso berättar på sin Youtubekanal att hon mår dåligt psykiskt.
Foto: YOUTUBE
Bianca Ingrosso berättar på sin Youtubekanal att hon mår dåligt psykiskt.

”Det är dags och vi ska bli sambo på riktigt nu”

Flera följare ställer frågor kring hennes och Philippe Cohens relation.

– Vi är ju redan sambo, för han bor ju här. Men det är en jäkla lyx att han har en lägenhet i samma hus bara några portar härifrån. Det är inte det att vi inte är redo, för han har ju bott här i ett halvår. Det har typ varit två gånger som vi inte har sovit ihop. Nån gång när vi bråkade och då är det supernice om han går till sin lägenhet, säger hon i videon.

Bianca Ingrosso menar att de har tagit det lugnt och inte tagit några förhastade livsbeslut. Men hon tror att hon och Philippe snart bor ihop på riktigt.

– Det är dags och vi ska bli sambo på riktigt nu. Det är bara det att vi inte får plats med hans grejer. Det är bara det, annars hade han flyttat in för längesen.

Aftonbladet har sökt Bianca Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN