Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig i Las Vegas

Amerikanska medier avslöjar: Använde sin äktenskapslicens

Jennifer Lopez och Ben Affleck är nu fru och man.

Stjärnparet har enligt amerikanska medier gift sig under lördagen i Las Vegas.

Artisten och skådespelaren Jennifer Lopez, 52, och skådespelaren Ben Affleck, 49, var Hollywoods hetaste par i början av 2000-talet och förlovade sig 2002, men gick skilda vägar två år senare innan de hann fram till altaret.

Förra året meddelade stjärnorna att de hittat tillbaka till varandra, och i april förlovade de sig.

Nu skriver flera amerikanska medier, bland andra TMZ, att paret har gift sig i Las Vegas. Enligt domstolsprotokollet som medierna har tagit del av fick stjärnorna en äktenskapslicens i Clark County, Nevada, som användes lördagen den 16 juli. I äktenskapslicensen står deras fullständiga namn, Jennifer Lynn Lopez och Benjamin Geza Affleck.

Ben Affleck och Jennifer Lopez.
Ben Affleck och Jennifer Lopez.

Har inte kommenterat

Ingen av dem har i skrivande stund kommenterat något kring giftermålet.

En källa nära paret säger till TMZ säger att det stämmer att de har gift sig. Samtidigt skriver People att de har sökt deras representanter för att fråga om paret faktiskt redan sagt ”ja” till varandra eller inte.

Jennifer Lopez har 14-åriga tvillingarna Emme och Max tillsammans med sin ex-make, artisten Marc Anthony, medan Ben Affleck har barnen Violet, 16, Seraphina, 13 och Samuel, 10, tillsammans med sin exfru, skådespelaren Jennifer Garner.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN